Vanwege de grote vraag naar zonnepanelen nemen wij momenteel geen nieuwe klanten aan.

Lees meer
Doe de dakscan

Monitoring en nazorg

Wij houden elk zonnesysteem nauwlettend in de gaten en grijpen proactief in als er iets mis is. Ook jaren na installatie staat ons serviceteam huurders nog met raad en daad bij. 

 

Plan een vrijblijvend adviesgesprek in!

MySungevity Monitoringsportaal

Elke huurder met zonnepanelen krijgt toegang tot zijn of haar eigen monitoringportaal. Hier is te zien hoeveel de zonnepanelen opwekken. We zien de trots en het plezier hierdoor vanaf dag één groeien.

 

Reken ook de komende jaren op ons

Als de panelen op het dak liggen, zijn wij niet klaar. Nee, dan begint het pas! Huurders beginnen direct met besparen op de energierekening en wij beginnen met nazorg. Gaat er iets kapot? Begrijpt een bewoner het monitoringsportaal niet? Ons serviceteam staat elke dag klaar voor vragen en eventuele klachten. En dit zal nog jarenlang zo blijven. Doordat Sungevity onderdeel is van energiemaatschappij ENGIE, is continuïteit gewaarborgd.

zonnepanelen monitoring sungevity vrouw tablet

engie logo

Geen verrassingen achteraf

Wij geven langdurige garanties af, en laten alle kosten daar binnen vallen. Dus ook zaken als voorrijkosten, die andere partijen vaak wel rekenen.

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in!

Wij geloven dat de energietransitie alleen van de grond komt als mensen de overstap als positief ervaren. Ons doel is dan ook om schone zonnestroom zo makkelijk, menselijk en leuk mogelijk te maken. Moet er een keer iets gerepareerd of vervangen worden binnen de afgesproken garantietermijn? Dan vallen alle kosten, ook voorrijkosten, onder garantie. Bij ons geen gedoe, geen kleine lettertjes en geen teleurstelling.

Lees meer over garantie