Doe de dakscan

Garantie en zekerheid

Bij Sungevity besteden we zoveel aandacht aan producten en installatie, dat wij jarenlange all-inclusive garanties durven te geven. 

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in

Proactief ingrijpen

Wij houden onze zonnesystemen goed in de gaten met onze monitoringssoftware. Werkt een systeem niet naar behoren? Dan treden wij proactief op om het systeem in orde te maken. Zolang dit binnen de afgesproken garantietermijn valt, zijn er geen verborgen bijkomende kosten. Bij ons geen verrassingen achteraf. Wij geven productgarantie, installatiegarantie en – uniek in de markt – SunSure opbrengstgarantie.

Lees meer over monitoring

Productgarantie

Omdat we het belangrijk vinden dat je lang van je installatie kunt profiteren, geven we minimaal 10 jaar garantie op alle producten in de installatie. Daar vallen ook de omvormer en de constructie- en bevestigingsmaterialen onder. Deze garantie dekt alle fabrieks- en productiefouten van de zonnepanelen en je omvormer. Moeten we een product vervangen? Dan gebeurt ook dat helemaal gratis, inclusief de werkuren.

Lees meer over onze productkeuze

Installatiegarantie

Aan onze uitstekend gekwalificeerde installateurs kun je de installatie met een gerust hart overlaten. Niet voor niks geven we 10 jaar garantie op de installatie, waar dit bij de meeste zonnepanelenaanbieders is dit slechts 2 jaar is. Zonnepanelen, maar ook de bekabeling van een zonnesysteem moeten lang meegaan. Kies daarom ook voor langetermijnzekerheid.

Lees meer over installatie