Samen je woningen verduurzamen met zonnepanelen

Sungevity werkt met woningcorporaties en vastgoedinvesteerders om huurders van zonnestroom te laten profiteren én een duurzame stap te maken als organisatie.

In de zakelijke markt is de aanpak gericht op het volledig ontzorgen woningcorporaties en vastgoedinvesteerders. Wij hechten daarbij veel belang aan enerzijds een kwalitatief goed product veilig en zonder veel moeite voor de bewoners te installeren en anderzijds gedurende de levensduur goede monitoringsrapportages en service aan te bieden. Uiteraard tegen financieel aantrekkelijke voorwaarden voor de huurder en terugverdientijd voor u.

Met een toenemend aantal corporaties en vastgoedinvesteerders hebben wij de samenwerking opgezet. Alle relevante aspecten in de wijk, zoals renovaties en sociale samenstelling, stemmen wij af en nemen we mee in de communicatie met bewoners en beheerders. Dit doen we met veel enthousiasme en een frisse, positieve aanpak zodat wij een groot aantal bewoners in beweging krijgen voor zonnestroom. Bovenal, als onderdeel van de Engie-groep, bieden wij continuiteit en veel kansen om verdere stappen in verduurzaming samen te ondernemen.

Sungevity is met INNAX één van de oprichters van de Stichting Huurdakrevolutie, welke het streven heeft om in 2020 ten minste 20% van alle huurdaken met zonnepanelen te bedekken. De Huurdakrevolutie wil dit bewerkstelligen door woningcorporaties te ontzorgen op vier cruciale fronten: kosten, financiering, het enthousiasmeren van de huurders, en de installatie en het beheer van de zonnepanelen.

Deze organisaties haakten al aan bij onze missie:

Hoe krijg je je huurders enthousiast over zonnestroom? Geen zorgen, daar zorgen wij voor. We gaan de wijk in om elke huurder persoonlijk te spreken én we organiseren een Open Dak dag. Onze klantgerichte aanpak zorgt voor hoge deelnamecijfers: meer dan 60% doet mee. 

Woningcorporatie of woningbelegger? Dit moet je weten:

Woningcorporaties hebben een duidelijke opdracht: ze moeten hun woningen zo snel mogelijk verduurzamen tot tenminste energielabel B. Zonnepanelen zijn de logische eerste stap. Huurders besparen meteen op hun energierekening, en de eerste aanzet tot meer duurzame keuzes.

  • Al onze installaties zijn gecertificeerd
  • We ontzorgen je van A tot Z
  • Je krijgt subsidieadvies op maat
  • Het energielabel van de woningen verbetert aanzienlijk
  • Je profiteert van sterk rendement en gegarandeerde opbrengst

 

Samenwerken? Meldt u aan via het onderstaande formulier