Verduurzaam je woning met Wij Wonen Duurzaam

Stap voor stap naar een energiezuinig huis

  • Advies voor zowel particulieren als VVE's
  • Het totaalpakket: van zonnepanelen tot een ecologisch dak
  • Brede kennis van duurzaamheid
  • € 250,- korting voor Sungevity klanten op een inspiratiesessie met Wij Wonen Duurzaam!

Over Wij Wonen Duurzaam

Wij Wonen Duurzaam helpt mensen bij het verduurzamen van hun woning. Ze inspireren en adviseren hun klanten om over te gaan tot actie. Wij Wonen Duurzaam geeft onafhankelijk advies en heeft geen vaste afspraken met de bedrijven die worden ingeschakeld. Wij Wonen Duurzaam willen een markt die eerlijk en transparant is. Zo kan iedereen in alle vrijheid stap voor stap de overgang maken naar een duurzaam huis.

Meer over wijwonenduurzaam

Header Huis 7

Hoe verduurzamen?

Uw huis verduurzamen is complex en het is lastig om de weg te vinden in het aanbod van oneindige mogelijkheden. Wij Wonen Duurzaam helpt. Zo kunnen zij u adviseren op het gebied van zonnepanelen welke vervolgens door Sungevity kunnen worden geïnstalleerd. Ook kan er worden gekeken naar isolatie, comfort, ecologische daken en wanden, het slimme huis, zelfvoorziening, energie, subsidies en financiering. Wij Wonen Duurzaam adviseert daarin in begrijpelijke mensentaal, heeft verstand van duurzaamheid, en is eerlijk en onafhankelijk.

Header Huis 2

Het service aanbod

In vier stappen begeleidt dit adviesbureau particulieren en Verenigingen van Eigenaren en hun leden naar een energiezuiniger huis of wooncomplex met een beter comfort en lagere lasten. Onderstaande services kunnen afzonderlijk afgenomen worden.

STAP 1, inspiratie en advies, geeft inzicht in een energiezuiniger huis met een beter comfort en lagere kosten midden middels een persoonlijk rapport. 
Gedurende STAP 2, offerte, subsidie en financiering, wordt inzicht gegeven in kosten per maatregel en in mogelijkheden voor subsidie en financiering. 
De kosteloze STAP 3, uitvoering en begeleiding, betekent dat Wij Wonen Duurzaam toezicht houdt op de uitvoering en begeleiding van het hele project. 
STAP 4, begeleiding en nazorg, is eveneens kosteloos. Als er iets misgaat treedt Wij Wonen Duurzaam op als bemiddelende partij, waarbij zij aan de zijde van de klant staan. 

Naast deze vier stappen biedt Wij Wonen Duurzaam nog een extra service: 
De Woonlastenverlager.

Meer informatie over de stappenplannen

Stocksy Txp95467469Ih E100 Small 76949

De Woonlastenverlager

Is uw oog gevallen op een nieuw huis? Dan wilt u misschien ook graag weten wat uw toekomstige woonlasten zijn. Met de Woonlastenverlager krijgt u inzicht in hoe u uw nieuwe droomhuis op een slimme manier energiezuiniger maakt. Het gaat hier om maatwerkadvies op basis van de woninginformatie zoals die op Funda staat vermeldt of op basis van de door u opgegeven informatie van de woning. Het uitvoeren van de Woonlastenverlager kost € 125,00. Voor de Woonlastenverlager werkt Wij Wonen Duurzaam samen met Funda. Probeer het nu zelf!

Header Huis 4

Voor wie?

Uw huis duurzaam maken is aantrekkelijk. Energielasten kunnen omlaag, het milieu wordt ontzien en het comfort in huis gaat erop vooruit. Bovendien stijgt de waarde van een huis als het energielabel opschuift. Wij Wonen Duurzaam helpt particulieren en VVE's.

Voor particulieren

Wij Wonen Duurzaam is er voor huizenbezitters die energie willen besparen, hun bestaande woning willen verduurzamen, renovatie- of bouw-plannen hebben of een ander huis willen kopen.

Voor VVE's en hun leden

Wij Wonen Duurzaam is er daarnaast voor Verenigingen van Eigenaren die kosten en energie willen besparen en hun wooncomplex - en de woningen van hun leden - willen verduurzamen of renoveren.
Ontdek hoeveel je kan besparen