Zonneboiler van Solesta

Een zonneboiler gebruikt in plaats van aardgas de warmte van de zon om water te verwarmen. Zo kun je genieten van een heerlijke zonverwarmde douche, ook in de winter. En bespaar je gemiddeld 50% op de energiekosten voor het verwarmen van tapwater. Een huishouden van drie personen bespaart gemiddeld €160-210 per jaar en heeft de zonneboiler in 7-9 jaar terugverdiend.


De ideale zonneboiler voor Nederlandse daken

Sungevity werkt samen met Solesta om nóg meer voordeel te halen uit de zon. Solesta heeft een zonneboiler ontwikkeld die perfect afgestemd is op Nederlandse huishoudens. Dankzij Solesta’s unieke terugloopprincipe heb je geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Daarnaast is het systeem zeer compact: het opslagvat past in een keukenkastje. Ook goed om te weten: de Solesta zonneboiler is te combineren met alle CV-installaties.

Prijs en subsidie

Voor de standaard zonneboiler van Solesta betaal je als Sungevity klant €2.100, inclusief btw en installatie. Met de landelijke Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) wordt de aanschaf van een zonneboiler nu nog een stuk goedkoper: je betaalt slechts €1.300.


Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

De standaard zonneboiler van Solesta heeft een oppervlakte van 1,5 bij 2 meter. Dat staat ongeveer gelijk aan twee zonnepanelen. Heb je deze ruimte nog vrij op jouw dak? Dan adviseert Solesta je graag over de zonneboiler die het beste bij jou past. 

Vraag via de button aan de linkerzijde gratis en vrijblijvend een offerte aan.  We sturen je daarna per e-mail een aantal vragen toe over jouw woning. De antwoorden op deze vragen zijn nodig om een goed advies te kunnen geven. Vervolgens neemt een adviseur van Solesta contact met jou op. 

Ontdek hoeveel je kan besparen