Waterbesparende neveldouche

Wakker worden, opfrissen na het sporten; douchen is meer dan schoon worden. Het is een moment voor jezelf. Je droomt even helemaal weg en voor je het weet sta je alweer 10 minuten onder de douche. Heerlijk! Jammer alleen dat daar zoveel water voor wordt verbruikt... Daar komt verandering in, want met Niebla combineer je comfort én duurzaamheid in een waterbesparende neveldouche. 


Hoe werkt de neveldouche van Niebla? 

Door het innovatieve ontwerp, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruikt deze douchekop slechts 4,5 tot 5 liter per minuut. Dat is 30% minder dan een ‘waterbesparende’ douchekop en 50% minder dan een normale douchekop. En als Sungevity klant krijg je €5 korting! Bovendien, waterbesparing is ook nog eens energiebesparing. Het verwarmen van water kost namelijk veel energie. Daardoor verdient deze douchekop zich in no time terug. Op de website van Niebla bereken jij in hoeveel maanden je de douchekop terug hebt verdiend.

Wist je dat...

 de Niebla is ontwikkeld op het noordelijk eiland van Nieuw-Zeeland, waar men regelmatig te kampen heeft met ernstig watertekort? Inmiddels kom je deze douchekop over de hele wereld tegen, waaronder in alle Hilton hotels wereldwijd. Comfort gegarandeerd! 

De voordelen op een rij

     -  50% besparing, 200% comfort
     -  Terugverdiend in gemiddeld 4-6 maanden
     -  Eenvoudig zelf te installeren 

Ook heerlijk douchen met een schoon geweten? 

Niebla biedt de keuze uit een handdouche, vaste douche of complete wandset. Met de kortingscode SUNGEVITY krijg je €5 korting per product. Klik op onderstaande button om naar de Niebla webshop te gaan en vul bij het afrekenen de kortingscode in onder ‘kortingsbon’. De Niebla wordt binnen 2-3 dagen gratis bij jou thuisbezorgd.


 

Ontdek hoeveel je kan besparen