Warmtepomp van Techneco

Warmtepompen zijn populairder dan ooit. En dat komt niet alleen door de riante subsidie (€ 1.700) van de Nederlandse overheid. Steeds meer mensen ontdekken dat een warmtepomp de ideale oplossing is om het gasverbruik flink te verlagen.


Wat is een warmtepomp?

De warmtepomp is geen nieuwe uitvinding: de eerste warmtepompen werden al eind jaren ‘40 van de vorige eeuw ontwikkeld. Niet zo gek, want de techniek achter een warmtepomp is vergelijkbaar met en even simpel als die van een koelkast. In een koelkast wordt de warmte aan de binnenkant onttrokken, welke vervolgens wordt afgegeven aan de lucht buiten het apparaat. Zo daalt de temperatuur in de koelkast. Een warmtepomp doet ongeveer hetzelfde. Alleen onttrekt het systeem dan warmte uit de lucht en zet deze om in bruikbare warmte voor de woning.


De Elga, een warmtepomp geschikt voor ieder huis

Onze partner Techneco ontwikkelde een warmtepomp die niet alleen geschikt is voor de nieuwbouw, maar óók voor bestaande woningen. De Elga werkt samen met de bestaande gasketel en kan ook goed gecombineerd worden met een stadsverwarmingsaansluiting. De installatie is eenvoudig en wordt in één dag geregeld.


Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening?

Afhankelijk van jouw woning, afgiftesysteem en energieverbruik kun je jaarlijks tot wel € 450 besparen op jouw energierekening. De lokale Techneco installateur die een offerte voor je opmaakt, zal precies voor jou berekenen hoeveel jij zult besparen.


Wat kost de Elga?

Als Sungevity klant betaal je €4.595 voor een standaardinstallatie. Na toepassing van de €1.700 subsidie betaal je dus nog slechts €2.895. 


Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan

Door op de button aan de linkerzijde te klikken, vraag je gratis en geheel vrijblijvend een advies aan. We sturen jou daarna binnen enkele dagen een e-mail met een aantal vragen toe over jouw woning. De antwoorden op deze vragen zijn nodig om een goed advies te kunnen geven. Vervolgens stellen we een persoonlijk advies op en brengen we jou in contact met een lokale installateur van Techneco. 
Ontdek hoeveel je kan besparen