Radiatorventilator SpeedComfort

Met radiatorventilatoren kan je jouw stookkosten tot wel 30% verlagen zonder in te leveren op comfort. De ventilatoren van onze partner SpeedComfort verdelen de radiatorwarmte versneld en gelijkmatiger door de ruimte.


SpeedComfort: het Groenste Idee van Nederland

Met zijn radiatorventilator is SpeedComfort in 2015 de winnaar geworden van het Groenste Idee van Nederland. Deze makkelijk te plaatsen ventilator trekt de warmte versneld uit de radiator, waardoor temperatuurschommelingen binnenshuis afnemen en de aanvoertemperatuur van het cv water omlaag kan. Op deze manier zorg je in een handomdraai voor meer comfort, minder gaskosten én draag je bij aan een schoner milieu.


Wat je moet weten over de SpeedComfort ventilator

  • Gaan automatisch aan bij een radiatortemperatuur boven 33°C
  • Geluidsarm en het elektriciteitsverbruik is minimaal
  • Aankoopbedrag binnen twee stookseizoenen terugverdiend
  • Biobased materialen en gefabriceerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
  • Eenvoudig zelf te installeren

Wat kost een SpeedComfort voor klanten van Sungevity?

Als Sungevity klant ontvang je 25% korting bij online aankoop van de SpeedComfort. Je kan kiezen uit verschillende modellen en aantallen, afhankelijk van jouw type en maat radiator (of convector) en het aantal ruimtes dat je wil voorzien van radiatorventilatoren. 


Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan

Door op de button aan de linkerzijde te klikken, word je doorverwezen naar de webshop van SpeedComfort. Vul bij het afrekenen (na het opgeven van het bezorgadres) de actiecode SUNGEVITY in om de korting te ontvangen. De bestelling wordt de volgende werkdag bezorgd.


Ontdek hoeveel je kan besparen