Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonneboiler van Solesta

Een zonneboiler gebruikt in plaats van aardgas de warmte van de zon om water te verwarmen. Zo kunt u genieten van een heerlijke zonverwarmde douche, ook in de winter. En bespaart u gemiddeld 50% op de energiekosten voor het verwarmen van tapwater. Een huishouden van drie personen bespaart gemiddeld €160-210 per jaar en heeft de zonneboiler in 7-9 jaar terugverdiend.


De ideale zonneboiler voor Nederlandse daken

Sungevity werkt samen met Solesta om nóg meer voordeel te halen uit de zon. Solesta heeft een zonneboiler ontwikkeld die perfect afgestemd is op Nederlandse huishoudens. Dankzij Solesta’s unieke terugloopprincipe heeft u geen kans op schade bij bevriezing of oververhitting. Daarnaast is het systeem zeer compact: het opslagvat past in een keukenkastje. Ook goed om te weten: de Solesta zonneboiler is te combineren met alle CV-installaties.

Prijs en subsidie

Voor de standaard zonneboiler van Solesta betaalt u als Sungevity klant €2.100, inclusief btw en installatie. Met de landelijke Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE) wordt de aanschaf van een zonneboiler nu nog een stuk goedkoper: u betaalt slechts €1.300.


Gratis en vrijblijvend een offerte aanvragen

De standaard zonneboiler van Solesta heeft een oppervlakte van 1,5 bij 2 meter. Dat staat ongeveer gelijk aan twee zonnepanelen. Heeft u deze ruimte nog vrij op uw dak? Dan adviseert Solesta u graag over de zonneboiler die het beste bij u past. 

Vraag via de button aan de linkerzijde gratis en vrijblijvend een offerte aan.  We sturen u daarna per e-mail een aantal vragen toe over uw woning. De antwoorden op deze vragen zijn nodig om een goed advies te kunnen geven. Vervolgens neemt een adviseur van Solesta contact met u op.