Waterbesparende neveldouche

Wakker worden, opfrissen na het sporten, 's avonds voor het slapen gaan: douchen is meer dan schoon worden. Douchen is een moment voor jezelf. Maar je wil ook op je waterverbruik letten. Met de Niebla neveldouche combineer je comfort én duurzaamheid in een waterbesparende neveldouche.

  • 50% besparing, 200% comfort
  • Terugverdiend in gemiddeld 4-6 maanden
  • Eenvoudig zelf te installeren
  • €5 korting met code 'SUNGEVITY'

Met korting Niebla bestellen

Niebla Douchekop

Hoe werkt de neveldouche van Niebla?

Door het innovatieve ontwerp, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruikt deze douchekop slechts 4,5 tot 5 liter per minuut. Dat is 30% minder dan een ‘waterbesparende’ douchekop en 50% minder dan een normale douchekop. En als Sungevity klant krijg je €5 korting! Waterbesparing is ook nog eens energiebesparing. Het verwarmen van water kost namelijk veel energie. Daardoor verdien je deze douchekop in no time terug. Op de website van Niebla bereken jij in hoeveel maanden je de douchekop terug hebt verdiend.

Sungevity Webshop Douchekop Thumb

Ook heerlijk douchen met een schoon geweten?

Niebla biedt de keuze uit een handdouche, vaste douche of complete wandset. Met de kortingscode SUNGEVITY krijg je €5 korting per product. Klik op de button om naar de Niebla webshop te gaan en vul bij het afrekenen de kortingscode in onder ‘kortingsbon’. De Niebla wordt binnen 2-3 dagen gratis bij jou thuisbezorgd.

Met korting Niebla bestellen