Plug & play zonnesysteem

Bij Sungevity worden wij heel blij van start ups die hetzelfde doel nastreven. Daarom stellen wij je graag voor aan Supersola. Een plug and play zonnesysteem dat iedereen binnen 15 minuten kan installeren en daardoor perfect is voor kleinere daken zoals op jouw vakantiehuis, garage, woonboot of huurhuis. 

Een Supersola is een zonnepaneel waarin alle onderdelen zoals micro-omvormers en kabels zijn geïntegreerd. Dit maakt installatie heel eenvoudig. Je plaatst de Supersola op een plat dak of andere vlakke ondergrond. Daarna vul je het ballastsysteem met water, net als bij een parasolvoet. Dan hoeft alleen nog de stekker in het stopcontact en je kan gebruik maken van je eigen zonnestroom. Ben je niet thuis, dan wordt de stroom teruggegeven aan het net.

De Supersola is al vanaf één paneel te plaatsen en gemakkelijk uit te breiden. Je kan dus klein beginnen en het systeem laten groeien. Ook kan je het systeem eenvoudig verplaatsen. Handig voor als je gaat verhuizen of voor tijdens een evenement. 

Supersola bestellen

Op dit moment is Supersola haar productie aan het opschalen. Doelstelling is om in de zomer van 2018 weer te kunnen leveren. Je kan jezelf nu al op de wachtlijst laten plaatsen. Tegen die tijd krijg je met de kortingscode SUNGEVITY €50 korting op de Supersola Premium (normale prijs €699). 

Bijkomend voordeel: net als bij een vast zonnesysteem kan je de btw terugvragen. Dit betekent dat je per Supersola €121 terugkrijgt van de Belastingdienst.