Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Plug & play zonnesysteem

Bij Sungevity worden wij heel blij van start ups die hetzelfde doel nastreven. Daarom stellen wij u graag voor aan Supersola. Een plug and play zonnesysteem dat iedereen binnen 15 minuten kan installeren en daardoor perfect is voor kleinere daken zoals op uw vakantiehuis, garage, woonboot of huurhuis. 

Een Supersola is een zonnepaneel waarin alle onderdelen zoals micro-omvormers en kabels zijn geïntegreerd. Dit maakt installatie heel eenvoudig. U plaatst de Supersola op een plat dak of andere vlakke ondergrond. Daarna vult u het ballastsysteem met water, net als bij een parasolvoet. Dan hoeft alleen nog de stekker in het stopcontact en u kunt gebruik maken van uw eigen zonnestroom. Bent u niet thuis, dan wordt de stroom teruggegeven aan het net.

De Supersola is al vanaf één paneel te plaatsen en gemakkelijk uit te breiden. U kunt dus klein beginnen en het systeem laten groeien. Ook kunt u het systeem eenvoudig verplaatsen. Handig voor als u gaat verhuizen of voor tijdens een evenement. 

Supersola bestellen

Op dit moment is Supersola haar productie aan het opschalen. Doelstelling is om in de zomer van 2018 weer te kunnen leveren.  U kunt uzelf nu al op de wachtlijst laten plaatsen. Tegen die tijd krijgt u met de kortingscode SUNGEVITY €50 korting op de Supersola Premium (normale prijs €699). 

Bijkomend voordeel: net als bij een vast zonnesysteem kunt u de btw terugvragen. Dit betekent dat u per Supersola €121 terugkrijgt van de Belastingdienst.