Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Radiatorventilator van SpeedComfort

Met radiatorventilatoren kunt u uw stookkosten tot wel 30% verlagen zonder in te leveren op comfort. De ventilatoren van onze partner SpeedComfort verdelen de radiatorwarmte versneld en gelijkmatiger door de ruimte.


SpeedComfort: het Groenste Idee van Nederland

Met zijn radiatorventilator is SpeedComfort in 2015 de winnaar geworden van het Groenste Idee van Nederland. Deze makkelijk te plaatsen ventilator trekt de warmte versneld uit de radiator, waardoor temperatuurschommelingen binnenshuis afnemen en de aanvoertemperatuur van het cv water omlaag kan. Op deze manier zorgt u in een handomdraai voor meer comfort, minder gaskosten én draagt u bij aan een schoner milieu.


Wat u moet weten over de SpeedComfort ventilator

  • Gaan automatisch aan bij een radiatortemperatuur boven 33°C
  • Geluidsarm en het elektriciteitsverbruik is minimaal
  • Aankoopbedrag binnen twee stookseizoenen terugverdiend
  • Biobased materialen en gefabriceerd door mensen met afstand tot de arbeidsmarkt
  • Eenvoudig zelf te installeren

Wat kost een SpeedComfort voor klanten van Sungevity?

Als Sungevity klant ontvangt u 25% korting bij online aankoop van de SpeedComfort. U kunt kiezen uit verschillende modellen en aantallen, afhankelijk van uw type en maat radiator (of convector) en het aantal ruimtes dat u wilt voorzien van radiatorventilatoren. 


Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan

Door op de button aan de linkerzijde te klikken, wordt u doorverwezen naar de webshop van SpeedComfort. Vul bij het afrekenen (na het opgeven van het bezorgadres) de actiecode SUNGEVITY in om de korting te ontvangen. De bestelling wordt de volgende werkdag bezorgd.