€345 korting!

Speciale kortingsactie warmtepomp

Samen maken we Zeist duurzaam! Speciaal voor Zeist en omstreken bieden wij de Elga hybride warmtepomp aan voor €4.250. Met een wamtepomp verwarm je je woning op een duurzame manier.
Jeannette, enthousiast verduurzamer uit Zeist, heeft de hybride warmtepomp ook en vertelt graag over haar ervaringen.

  • Verwarm duurzaam met elektriciteit
  • Bespaar op je gasrekening
  • Ontvang een subsidie van €1.700

De Elga hybride warmtepomp

Een warmtepomp verwarmt je woning met buitenlucht. De Elga hybride warmtepomp wordt aangesloten op de cv-ketel, waardoor je je gasverbruik tot wel 75% kan verlagen. De techniek is vergelijkbaar met een koelkast: de warmte wordt buiten uit de lucht onttrokken en omgezet in warmte voor de woning. De geschiktheid van je woning is afhankelijk van de mate van isolatie en het verwarming afgiftesysteem. Het werkt het beste in goed geïsoleerde huizen. Wij geven je graag een eerlijk advies over de mogelijkheden. We werken samen met onze installatiepartner HeatTransformers, zodat je zeker weet dat de installatie door specialisten wordt uitgevoerd. De Elga kost nu €2.550 voor een standaardinstallatie na de subsidie! Klik hier voor een FAQ met meer informatie.

Elga Warmtepomp

Jeannette's ervaring

"Ik woon al jaren in Zeist en vind het leuk om mijn huis te verduurzamen. Eerlijk gezegd wist ik niets over warmtepompen af. Maar na een mail van Sungevity ging ik mij inlezen. Ik vulde de vragenlijst in en ontving een advies van Sungevity. Tijdens de technische schouw thuis stelde ik wat vragen aan de installateur van HeatTransformers: Hoeveel geluid maakt de warmtepomp? Kan hij bij mijn schuur? Dit bleek allemaal goed te zijn. Ik wil graag van het gas af, en dit is een mooie eerste stap. Ik denk dat van het gas af gaan collectief niet zo 1, 2, 3 geregeld wordt, dus dan kun je net zo goed zelf al beginnen met besparen!
Lees het volledige interview met Jeannette hier.

Jeannette Blog 2

Veelgestelde vragen

Is mijn woning geschikt voor een warmtepomp?
De geschiktheid van jouw woning hangt af van de mate van isolatie en het type afgiftesysteem. Op basis van de vragenlijst die we je toe sturen, kunnen we je daar bijna 100% zekerheid over geven. We geven je altijd een eerlijk advies over de mogelijkheden. Een woning met lage temperatuurverwarming (meestal vloerverwarming), die redelijk tot goed geïsoleerd is en zo recent mogelijk gebouwd is, is het meest geschikt. Hoe beter je woning daarop scoort, hoe efficiënter een warmtepomp werkt.

Hoe gaat het proces van de aanvraag?

  1. Vraag je gratis warmtepomp advies aan
  2. Vul de vragenlijst met woningspecifieke vragen in
  3. Ontvang een eerlijk advies en een indicatieve offerte
  4. Beslis of je een technische schouw aan huis wil voor een definitieve offerte

Hoe verloopt het installatieproces?
Is de berekende besparing die je van ons hebt ontvangen in lijn met je verwachtingen? Dan brengen we je in contact met HeatTransformers. Deze lokale installatiepartner is gespecialiseerd in hybride warmtepompen. Na een telefonische intake komt er een installateur bij je thuis. Deze technische schouw, ter waarde van €150, krijg je van ons gratis. Bij dit bezoek wordt er gekeken naar de plaatsing van de binnen- en buitenunit en wordt het installatieproces met je doorgenomen. Vervolgens stelt HeatTransformers een definitieve offerte voor je op. Ga je akkoord? Dan wordt de installatie ingepland - vaak neemt de installatie maar een dag in beslag!

heattransformers-logo-klein.png#asset:11801