Dé zonnepanelen-expert sinds 2012

  • Wij staan pal achter onze beloftes: met een opbrengstgarantie met cashback in keiharde euro’s.
  • Bekroond door NRC met de NRC Impact Award 2018
  • Grootste zonnepanelen bedrijf in Europa. En we groeien door!
  • Het beste advies en alles van A-Z geregeld

Wij hebben een missie!

We hebben een missie en willen het liefst op alle geschikte daken groene energie opwekken. Daar gaan we samen met onze klanten voor. Wij combineren onze wereldwijde missie voor een schonere wereld met de kracht van lokaal ondernemerschap. Door zelf ook te kiezen voor zonnepanelen doe jij ook volop mee. Lees hier ons verhaal.

Sungevity zonnepanelen in cijfers

Makkelijk overstappen, zorgeloos zonnestroom

We houden het graag makkelijk. Daarom kan je bij ons gewoon online overstappen. Zonder tijdrovende bezoeken. Op een moment dat het jou uitkomt. Wij bieden een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En regelen alles voor je. Van het ontwerp tot installatie. En ook daarna staan onze collega's van de service-afdeling voor je klaar!

Bij ons ben je altijd zeker van jouw besparing

Een 100% eerlijk advies

Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. 100% duidelijk en transparant, zonder kleine lettertjes.

10 jaar opbrengstgarantie

Leveren jouw zonnepanelen de komende 10 jaar minder stroom op dan voorspeld? Dan betalen wij je direct de gemiste opbrengst in harde euro’s terug. Gegarandeerd. Zo krijg je altijd het voordeel dat wij berekenen.

10 jaar monitoring

Onze zonne-experts monitoren jaarlijks jouw opbrengst. Zodat jij zorgeloos kunt genieten. Is er tussentijds toch iets aan de hand? Dan zitten we altijd voor je klaar.

Uniek: De Sungevity monitoringsportal

Liggen de zonnepanelen te stralen op jouw dak? Dan kan je op elk moment via je eigen Mijn Sungevity monitoringsportal precies zien wat je opwekt. Handig! Want meer inzicht is meer besparen. En je bent altijd op de hoogte van de laatste prestaties van jouw zonnepanelen set. Het enige wat jij nodig hebt? Je smartphone, tablet of computer.

Bonus: op feestjes heb je steevast een goed gespreksonderwerp. Want je hebt altijd een overzicht van je opgewekte stroom in je broekzak!

Image Ipad

Klanten vertellen

Bij Sungevity geloven we dat de overstap naar het opwekken van je eigen zonne-energie vooral leuk, makkelijk én persoonlijk moet zijn. Daar zetten al onze Solar Warriors zich dagelijks voor de volle 100% voor in. Gelukkig ervaren onze klanten dit ook (bijna altijd!) zo. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier.

Marc Blokker

Zonnepanelen zijn bijna een must als je wilt bijdragen aan een schoner milieu en een betere toekomst voor onze kinderen. Sungevity gaf me direct een goed gevoel door hun benadering en uitleg. De doorslag gaf de opbrengstgarantie waardoor je als particulier een stuk zekerheid krijgt, waarna een feilloze installatie en service volgde.

Marc Blokker
Nico Dorrestein

Wij hebben voor Sungevity gekozen vanwege de goede kwaliteit, het deskundige advies, en de goede service. Zonnestroom is een mooie energiebron, vooral met het oog op de toekomst, Waarbij we dan denken aan onze kinderen en kleinkinderen. Zonlicht zal altijd beschikbaar blijven, andere energiebronnen waarschijnlijk niet!

Nico Dorrestein
Peter Tielemans

We hebben gekozen voor Sungevity om de professionaliteit. De uitvoering van het voortraject, de plaatsing en de nazorg waren goed. En nu de panelen er liggen, hebben we gemerkt dat het niet alleen modern is en een gevoel van onafhankelijkheid geeft, maar dat het vooral ook leuk is om te zien hoeveel je opwekt!

Peter Tielemans

De juiste keurmerken: Weet wat je op je dak haalt

Ons Zonnekeurmerk, uitgeven door onafhankelijke experts namens de overheid, biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid. Vergelijk het met de BOVAG, maar dan voor zonnepanelen. Niet zo standaard nog. Slechts 5% van de installateurs is in bezit van Zonnekeur.

Sungevity Installateurs Experts In Zonnepanelen

Ook bekende, internationale merken haken aan bij onze missie!

Ontdek hoeveel je kan besparen