Vanwege de grote vraag naar zonnepanelen nemen wij momenteel geen nieuwe klanten aan.

Lees meer
Doe de dakscan

Monitoring en nazorg

Wij houden elk zonnesysteem nauwlettend in de gaten en grijpen proactief in als er iets mis is. Onze nazorg duurt even lang als de levensduur van uw zonnesysteem (25 jaar)!

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in!

Reken ook de komende jaren op ons

Presteert het systeem niet zoals we voorspelden? Gaat er iets kapot? Heeft een huurder vragen over zijn of haar zonnesysteem? Ons serviceteam staat elke dag klaar voor vragen en eventuele klachten. En dit zal nog jarenlang zo blijven. Doordat Sungevity onderdeel is van energiemaatschappij ENGIE, is continuïteit gewaarborgd.

Mysungevity monitoringsportaal

Vastgoedeigenaren kunnen de gegevens van al hun zonnesystemen bijhouden in ons monitoringsportaal. Als eigenaar van het zonnesysteem kunt u bijvoorbeeld:

  • de opwekcijfers van alle panden in één overzicht inzien
  • inzoomen op de opbrengsten van een bepaald adres
  • rapportages downloaden met de opgewekte kWh en de CO2-besparing
  • de daadwerkelijke opbrengst vergelijken met de verwachte opbrengst (zo heeft u zicht op uw SunSure garantie)
  • de status van elk systeem inzien: welke issues zijn er en is het systeem online of offline

Ook huurders krijgen toegang tot het monitoringsportaal. Via MySungevity kunnen huurders zien hoeveel stroom de panelen op hun dak opwekken. Hierdoor zien we de trots en het plezier bij huurders vanaf dag één groeien.

monitoring zonnepanelen via tablet

Garanties

Wij geloven dat de energietransitie alleen van de grond komt als mensen de overstap als positief ervaren. Ons doel is dan ook om schone zonnestroom zo makkelijk, menselijk en leuk mogelijk te maken. Moet er een keer iets gerepareerd of vervangen worden binnen de afgesproken garantietermijn? Dan vallen alle kosten, ook voorrijkosten, onder garantie. Bij ons geen gedoe, geen kleine lettertjes en geen teleurstelling.

Lees meer over onze garanties