Doe de dakscan

Garantie en zekerheid

Ontzorging betekent ook dat wij er zijn als het misgaat. Wij geven productgarantie, installatiegarantie en – uniek in de markt – SunSure opbrengstgarantie. Bij ons geen verrassingen of bijkomende kosten achteraf!

Plan hier een vrijblijvend adviesgesprek in

Sunsure garantie

sunsure opbrengstgarantie zonnepanelen

Bij ons krijgt u een zonnesysteem op maat én de garantie dat uw installatie opbrengt wat we beloven. We monitoren de installatie het hele jaar door. Jaarlijks meten we hoeveel energie u heeft geproduceerd om te vergelijken met de verwachte opbrengst. Wat als uw systeem minder oplevert dan wij van tevoren hebben berekend? Dan krijgt u 10 jaar lang 90% van de gegarandeerde opbrengst vergoed. Met SunSure bent u dus 100% zeker van uw investering. Dit is een uniqum in de zonnepanelenmarkt!

Lees meer over de monitoring

Productgarantie

10 jaar productgarantie zonnepanelen

Omdat we het belangrijk vinden dat u lang van uw installatie kunt profiteren, geven we minimaal 10 jaar garantie op alle producten in de installatie. Daar vallen ook de omvormer en de constructie- en bevestigingsmaterialen onder. Deze garantie dekt alle fabrieks – en productiefouten van de zonnepanelen en de omvormer. Moeten we een product vervangen? Dan gebeurt ook dat helemaal gratis, inclusief de werkuren.

 

Lees meer over onze productkeuze

Installatiegarantie

zonnepanelen installatiegarantie 10 jaar

Aan onze uitstekend gekwalificeerde installateurs kunt u de installatie met een gerust hart overlaten. Niet voor niks geven we 10 jaar garantie op de installatie!

Bij de meeste zonnepanelenaanbieders is dit slechts 2 jaar is. Zonnepanelen en de bekabeling van een zonnesysteem moeten lang meegaan. Kies daarom voor langetermijnzekerheid.

 

Lees meer over de installatie

Heb je nog vragen?

We zetten de antwoorden op de meestgestelde vragen voor je op een rij.

Naar de antwoorden