Vanwege de enorme vraag naar zonnepanelen en de wereldwijde materiaaltekorten, kan je tijdelijk geen adviesgesprek bij ons inplannen.

Lees meer
Doe de dakscan

Maak kans op twee kaartjes voor de theatertour van Trijntje Oosterhuis

Als klant van Sungevity maak jij kans op 2 kaartjes (t.w.v. ca. €60) voor de theatertour van Trijntje Oosterhuis. Lees hieronder hoe jij kans maakt en doe mee!

Win kaarten en vier samen met Trijntje de lente

Trijntje zong het al in haar nummer ‘Weather In April’: ♪ ‘Spring is here, it has finally come’ – het is lente en dat betekent dat de beste tijd voor je zonnepanelen weer is aangebroken. Om dat te vieren én omdat steeds meer mensen overstappen op zonnepanelen en zich aansluiten bij Generatie Zon, geven we 3 x 2 kaarten weg voor de theatertour van Trijntje Oosterhuis! (show naar keuze*) 

In de video hieronder legt Trijntje zelf uit hoe jij kans maakt op kaartjes:

Hoe doe je mee?

1. Maak net als Trijntje een selfie met zonnepanelen. Heb je een plat dak of woon je in een hoog appartementencomplex? Wees dan creatief!
2. Ga via onderstaande knop naar het deelnameformulier, vul je gegevens in en upload je selfie.

Deze winactie is gesloten.
Deadline voor deelname was 27 maart om 23:59 uur. Winnaars ontvangen persoonlijk bericht.

Maak net als Trijntje een selfie met je zonnepanelen en win

Deelnemende shows

Bekijk hier alvast of Trijntje binnenkort ook bij jou in de buurt optreedt.

 

1 april – Rabo Theater De Meenthe, Steenwijk

2 april – Theater De Molenberg, Delftzijl

8 april – Stadsgehoorzaal Leiden, Leiden

14 april – Theater Castellum, Alphen a/d Rijn

15 april – Theater Aan De Slinger, Houten

22 april – Schouwburg Venray, Venray

23 april – Isala Theater, Capelle a/d IJssel

28 april – Theater De Tamboer, Hoogeveen

29 april – Musis, Arnhem

30 april – Stadsschouwburg De Harmonie, Leeuwarden

7 mei – Theater De Purmaryn, Purmerend

8 mei – Philharmonie Haarlem, Haarlem

11 mei – Hal 8, ‘s-Hertogenbosch

13 mei – Schouwburg Cuijk, Cuijk

20 mei – Spant!, Bussum

21 mei – De Rijswijkse Schouwburg, Rijswijk

22 mei – Theater Harderwijk, Harderwijk

28 mei – Theater De Stoep, Spijkenisse

4 juni – De Nieuwe Kerk, Zierikzee

9 juni – Muziekgebouw Eindhoven, Eindhoven

 

Selfie zonnepanelen

Actievoorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op de Trijntje-winactie (hierna: “winactie”) van Sungevity B.V. (hierna: “Sungevity”).

Algemeen

1.1 Deelname aan de winactie is gratis. De kosten gerelateerd aan het gebruik van internet zijn voor rekening van de deelnemer.
1.2 Sungevity heeft het recht om een deelnemer van deze winactie uit te sluiten als blijkt dat de deelnemer onjuiste, onvolledige of misleidende gegevens heeft verstrekt, op andere wijze fraude pleegt of probeert te plegen, de actie onrechtmatig beïnvloedt, of anderszins ontoelaatbaar gedrag vertoont.
1.3 Sungevity is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit deelname aan de winactie.
1.4 Sungevity kan op ieder moment zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en voorwaarden van de winactie wijzigen of beëindigen.

Privacy

2.1 De deelnemer aan de winactie dient zijn of haar contactgegevens (naam, e-mail en telefoonnummer) aan te leveren. Deze gegevens zullen met de grootst mogelijke zorgvuldigheid worden behandeld en enkel worden gebruikt om de winnaars van de actie te contacteren. Na afloop van de winactie zullen de ingestuurde contactgegevens weer verwijderd worden uit de systemen van Sungevity die gekoppeld zijn aan de winactie.
2.2 De deelnemer aan de winactie verleent Sungevity toestemming voor gebruik van de door hem of haar ingestuurde foto(‘s) op de website, in de nieuwsbrief en op social media met het doel om ‘Generatie Zon’ een gezicht te geven.

Deelname en prijzen

3.1 Medewerkers van Sungevity zijn uitgesloten van deelname.
3.2 Deelname aan de winactie is mogelijk van 22 maart tot en met 27 maart 2022.
3.3 Deelname aan de winactie is uitsluitend mogelijk via het daarvoor bestemde deelnameformulier.
3.4 De winnaars worden gekozen door Sungevity op basis van de ingestuurde foto’s. Sungevity kiest de 3 leukste/origineelste foto’s uit.
3.5 De prijzen kunnen niet worden omgewisseld in geld.
3.6 In geval van annulering van de prijs is het niet mogelijk de prijs over te dragen of op een later moment nogmaals te laten uitkeren.
3.7 Iedere deelnemer maakt kans op 1 x 2 kaartjes voor een show naar keuze. De deelnemende shows en data staan vermeld op onze actiepagina.
3.8 De winnaars worden op maandag 28 maart persoonlijk benaderd via telefoon of e-mail.
3.9 Wanneer Sungevity binnen 2 dagen geen reactie heeft vernomen van de geselecteerde winnaar, kan er geen aanspraak meer worden gemaakt op de prijs en zal er een nieuwe winnaar worden geselecteerd.
3.10 Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Aansprakelijkheid

4.1 Deze winactie wordt georganiseerd door Sungevity en deze actievoorwaarden zijn van Sungevity Netherlands B.V., Gedempt Hamerkanaal 189, 1021 KP Amsterdam.
4.2 Sungevity houdt zich bij deze winactie aan de Gedragscode Promotionele Kansspelen 2014.
4.3 Deelname aan de winactie houdt in dat de deelnemer akkoord gaat met deze actievoorwaarden.
4.4 Voor vragen en/of klachten over deze winactie kun je contact opnemen met Sungevity via info@sungevity.nl of +31 20 – 309 09 01.
4.5 Sungevity kan op ieder moment zonder eerdere aankondiging vooraf of nadere kennisgeving achteraf de gecommuniceerde regels, prijzen, actieperiode en actievoorwaarden van de winactie wijzigen of beëindigen.
4.6 Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing en alle geschillen in verband of voortvloeiend uit deze winactie zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter te Amsterdam.