Vanwege de grote vraag naar zonnepanelen nemen wij momenteel geen nieuwe klanten aan.

Lees meer
Doe de dakscan

Bij Trijntje draait nu ook alles om de zon

Koffie zetten, videobellen, overdag een wasje draaien, heel erg veel gamen en natuurlijk muziek maken: bij Trijntje thuis draait tegenwoordig alles om én op de zon. Benieuwd hoe dat komt? In onze video vertelt Trijntje over haar keuze voor zonnepanelen en waarom ze daar zo blij mee is.

Zonnepanelen van Sungevity

Trijntje was altijd al het zonnetje in huis, maar sinds kort heeft ze ook de echte zon in huis gehaald. Trijntje kreeg namelijk zonnepanelen op haar dak. Van Sungevity.

Maar voor niets gaat de zon op, dus we hebben wel meteen een filmpje opgenomen en de installatiedag vastgelegd. Want wij kunnen je zelf wel vertellen hoe gemakkelijk, snel en efficiënt Sungevity een zonnesysteem installeert, maar dit laten we liever aan anderen over.

Luister dus maar naar Trijntje. Ze laat zien hoe de installatiedag verliep en vertelt waarom zij koos voor zonnestroom van Sungevity. Kijk je mee?

Kies net als Trijntje voor de zon

Wil jij net als Trijntje alles om de zon laten draaien? Doe dan nu de gratis dakscan. Zo weet jij binnen een minuut wat jouw dak waard is en hoeveel jij kunt besparen. Dat is pas een zonnig vooruitzicht!

Dakscan? Werkt als een Trijn!

 

DOE DE DAKSCAN

Waarom zonnepanelen?

 

“IK VIND HET BELANGRIJK DAT MIJN KINDEREN OPGROEIEN IN EEN FIJNE OMGEVING EN SCHONE ENERGIE DRAAGT DAARAAN BIJ”

 

Mooier dan Trijntje kunnen wij het niet zeggen: zelf je eigen, schone zonnestroom opwekken draagt bij aan een schonere wereld en een duurzame toekomst. Bovendien bespaar je met zonnepanelen een hoop geld, zeker als je net als Trijntje een huis vol kinderen hebt en dus veel stroom verbruikt.

Via jouw persoonlijke monitoringsportaal zie je direct hoeveel stroom jouw zonnepanelen opwekken en heb jij dagelijks inzicht in je besparingen. Dat is pas echt opgewekt wakker worden!

Bekijk hier de voordelen van zonnepanelen

Waarom zonnepanelen van Sungevity?

Bij ons krijg je:

Een zonnesysteem op maat;
Installatie door gecertificeerde, lokale installateurs;
Jarenlange garantie op je zonnepanelen en de omvormer;
10 jaar gegarandeerd de voorspelde opbrengst met onze SunSure opbrengstgarantie.

Bekijk al onze garanties

Waarom bij Sungevity alles om de zon draait

Tien jaar geleden zijn we Sungevity gestart om de energietransitie te versnellen en zoveel mogelijk mensen te laten leven van de zon. We nemen drempels weg en maken zonnestroom voor iedereen toegankelijk, makkelijk en leuk. Zo bouwen we samen een nieuwe generatie. Trijntje en zo’n 30.000 anderen gingen je al voor. Sluit jij je ook aan bij Generatie Zon?

Wat kun jij besparen?

START DE DAKSCAN