Het Groenste Idee van Nederland, nu met 15% korting

radiatorventilator

  • Meer comfort, minder energieverbruik
  • Aankoopbedrag binnen twee stookseizoenen terugverdiend
  • Eenvoudig zelf te installeren

Efficiënter verwarmen met SpeedComfort

De SpeedComfort is een makkelijk te plaatsen ventilator die de warmte versneld uit de radiator trekt. Zo nemen temperatuurschommelingen binnenshuis af en kan de aanvoertemperatuur van het cv water omlaag. Op deze manier zorgt u in een handomdraai voor meer comfort, minder gaskosten én draagt u bij aan een schoner milieu.

Goed om te weten: De SpeedComfort is ontwikkeld voor montage uit het zicht en wordt onderin de radiator geplaatst. De ventilator gaat automatisch aan bij een radiatortemperatuur boven boven 33°C, is geluidsarm en gebruikt een te verwaarlozen hoeveelheid stroom. 

Bestel de Speedcomfort

Prijs voor Sungevity klanten

Kies het model dat past bij uw radiator of convector

47 DE SPEEDCOMFORT BASIC

Geschikt voor radiatoren met minimaal 70 mm ruimte tussen radiatorplaten

56 DE SPEEDCOMFORT NARROW

Geschikt voor radiatoren met 38-72 mm ruimte tussen radiatorplaten

56 DE SPEEDCOMFORT CONVECTOR

Het nieuwste model, geschikt voor convectoren

Bestel de SpeedComfort

Als Sungevity klant ontvangt u 15% korting bij online aankoop van de SpeedComfort. In de SpeedComfort webshop kunt u kiezen uit verschillende modellen en aantallen, afhankelijk van het aantal ruimtes dat u wilt voorzien van radiatorventilatoren. 

Door op onderstaande button te klikken, wordt u doorverwezen naar de webshop van SpeedComfort. Vul bij het afrekenen (na het opgeven van het bezorgadres) de actiecode SUNGEVITY2016 in om de korting te ontvangen. De bestelling wordt de volgende werkdag bezorgd.

Ga naar de webshop

Vragen?

Heeft u een vraag over de radiatorventilator van SpeedComfort? Grote kans dat u het antwoord vindt in de FAQ. Indien uw vraag er niet tussen staat, kunt u mailen naar elangeler@sungevity.com.

Bekijk de FAQ

Ontdek hoeveel je kan besparen