Save Our Solar, omdat elke straal telt!

Wees zeker van een maximale opbrengst van uw zonnepanelen

  • Onze monteur checkt uw systeem uitgebreid
  • Vertrouw weer op een maximale opbrengst
  • Monitor zelf met gratis online monitoringsservice

Gaat uw zonnesysteem al even mee? Wilt u zeker zijn van een maximale opbrengst?

Bestel dan de Solar Onderhoudsservice (€ 129)* of registreer online voor een gratis PaneelPrestatieSelf-Check!

Steeds vaker komen wij eigenaren van zonnepanelen tegen die aangeven dat de partij die hun zonnesysteem heeft geïnstalleerd, niet meer bestaat. Dit zijn vaak de trotse zonnepaneelbezitters van het eerste uur die benieuwd zijn of alles nog naar behoren werkt. Voor deze groep - en voor ieder ander die zijn zonnesysteem eens goed wil laten controleren - is Sungevity twee "Save Our Solar (SOS)" services aan het ontwikkelen.

* Binnenkort beschikbaar, maak uw interesse kenbaar om op de hoogte gehouden te worden.

Ik heb interesse

Wat is de Solar Onderhoudsservice?

Een check of het systeem nog goed en veilig functioneert.

Controle WE LOPEN UW SYSTEEM STAP VOOR STAP NA, BINNEN- EN BUITENSHUIS

Binnenshuis meet de monteur de open klemspanning, worden de werkschakelaar en installatie-automaat gecontroleerd en testen we de functionaliteit van alle afschakelbare apparaten. Buiten worden de connectoren en de klemmen die het zonnesysteem bevestigen gecontroleerd. Daarnaast worden zonnepanelen visueel gecheckt op beschadiging en tot slot wordt de aarding van de panelen gecontroleerd.

Reparatie VERTROUW WEER OP EEN MAXIMALE OPBRENGST

De monteur heeft veel kennis over zonnepanelen en zal tijdens de Solar Onderhoudsservice beoordelen of er elementen hersteld of vervangen dienen te worden. Als hier extra kosten aan verbonden zijn, wordt dit uiteraard eerst met u overlegd. Na afloop ontvangt u een uitgebreide rapportage via e-mail. Zo kunt u er weer op vertrouwen dat uw systeem optimaal en veilig presteert!

Monitoring MAAK GRATIS GEBRUIK VAN SUNGEVITY'S MONITORINGSSERVICE

Indien u een omvormer heeft van het merk Omnik of Ginlong Solis kunt u na de Solar Onderhoudsservice kosteloos aangesloten worden op Sungevity’s monitoringsservice, waarbij we u inzicht geven in zowel productie als verbruik. Wanneer de partij die uw zonnesysteem heeft geïnstalleerd niet meer bestaat, wordt Sungevity graag uw nieuwe contactpersoon. In het vervolg kunt u altijd bij ons terecht voor vragen.

PaneelPrestatieSelf-Check

Wilt u eerst zelf eens kijken wat uw stroomproductie en -verbruik is en of dit stroomlijnt met wat u in gedachte heeft? Dan kunt u kosteloos gebruik maken van Sungevity’s online monitoringsservice. Op dit moment kunnen alleen nog de omvormers van de merken Omnik en Ginlong Solis aangesloten worden, maar ons doel is om op korte termijn alle merken omvormers te ondersteunen. 

Vraag aan

Image Ipad
Ontdek hoeveel je kan besparen