Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Zonnepanelen zorgeloos huren met Solease

Solease is gespecialiseerd in het zorgeloos verhuren van zonnepanelen. Solease-klanten betalen een vast bedrag per maand en zijn meteen voor­deliger uit. Je kunt namelijk je maandelijkse voorschotbedrag verlagen met de maandhuur van de panelen en zo speel je meteen quitte.  Aangezien de maandhuur meestal lager is dan de bespaarde elektriciteitskosten kun je bij de jaarafrekening zelfs nog geld terugkrijgen.

Offerte aanvragen

Via onderstaand formulier vraagt u een offerte aan.  Solease neemt binnen enkele dagen contact met u op om aanvullende vragen en persoonlijke wensen te bespreken. Vervolgens ontvangt u een offerte met daarin een ontwerp voor de meest effectieve plaatsing van de panelen, de verwachte energiebesparing en het huurbedrag.

Solease regelt alles: aanschaf, installatie, monitoring, reparatie én verzekering. Sungevity is hier niet meer bij betrokken. 

Ontdek wat u kunt besparen.