Rooftop Revolution

Sungevity heeft de daken het liefst helemaal vol met zonnepanelen, zo ver als het oog strekt. Heel Nederland op zonnestroom; dat is het streven. En daarna gaat het nog veel verder.

Wij leveren inmiddels in heel wat landen op de wereld zonnestroom, en zien het liefste de hele aardbol vol blije mensen die hun eigen duurzame energie opwekken. Dat je in Google Earth alleen daken met zonnepanelen ziet, waar je ook kijkt. En dan bedoelen we niet alleen de daken van koopwoningen. Nee, wij gaan verder. Zo zijn we de Schooldakrevolutie en daarna de Huurdakrevolutie gestart. Beiden initiatieven om branche-breed de Rooftop Revolution te versnellen. 

Sungevity is een missie-gedreven bedrijf en dat betekent dat wat wij verdienen weer geïnvesteerd wordt om onze missie, de Rooftop Revolution, te versnellen. Zo leiden we samen met de Refugee Company vluchtelingen op tot zonnepanelen installateurs en doneren we verder aan non-profit organisaties als Barefoot College. Kortom; wij verkopen je graag zonnepanelen, maar er zit meer achter!

Benieuwd naar de oorsprong van de Rooftop Revolution? Lees het boek van Sungevity oprichter Danny Kennedy.

Ontdek wat jij kunt besparen