Wat onze klanten ervan zeggen?

Zonnepanelen op je dak is volop profiteren. Je verlaagt direct je energierekening én wekt je eigen, schone energie op. Goed voor de wereld en je portemonnee dus! Gelukkig mogen we elke dag nieuwe klanten - én fans van de zon - verwelkomen.

Bij Sungevity geloven we dat de overstap naar het opwekken van je eigen zonne-energie vooral leuk, makkelijk én persoonlijk moet zijn. Daar zetten al onze Solar Warriors zich dagelijks voor de volle 100% voor in. Gelukkig ervaren onze klanten dit ook (bijna altijd!) zo. Benieuwd naar hun ervaringen? Je leest ze hier.

Salderen Subsidie Terugleveren Expert

Klanten vertellen

Onze klanten zijn verreweg onze beste marketeers. Eén van onze buurtambassadeurs heeft zelfs 160 buren en vrienden overgehaald om op zonnestroom over te stappen. Waarom? Laten we een paar klanten voorstellen:

Marc Blokker

Zonnepanelen zijn bijna een must als je wilt bijdragen aan een schoner milieu en een betere toekomst voor onze kinderen. Sungevity gaf me direct een goed gevoel door hun benadering en uitleg. De doorslag gaf de opbrengstgarantie waardoor je als particulier een stuk zekerheid krijgt, waarna een feilloze installatie en service volgde.

Marc Blokker
Nico Dorrestein

Wij hebben voor Sungevity gekozen vanwege de goede kwaliteit, het deskundige advies, en de goede service. Zonnestroom is een mooie energiebron, vooral met het oog op de toekomst, Waarbij we dan denken aan onze kinderen en kleinkinderen. Zonlicht zal altijd beschikbaar blijven, andere energiebronnen waarschijnlijk niet!

Nico Dorrestein
Peter Tielemans

We hebben gekozen voor Sungevity om de professionaliteit. De uitvoering van het voortraject, de plaatsing en de nazorg waren goed. En nu de panelen er liggen, hebben we gemerkt dat het niet alleen modern is en een gevoel van onafhankelijkheid geeft, maar dat het vooral ook leuk is om te zien hoeveel je opwekt!

Peter Tielemans
Ontdek wat jij kunt besparen