Comfortabel isoleren met Pluimers en Sungevity

Verlaag uw gasverbruik met woningisolatie

  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Scherpe partnerprijs via Sungevity

Waarom Pluimers Isolatie?

In het najaar van 2015 hebben veel van onze klanten hun woning laten isoleren door Pluimers Isolatie. Wegens groot succes hebben Pluimers en Sungevity besloten om de handen dit jaar nogmaals ineen te slaan.

Pluimers heeft als Europees marktleider 40 jaar ervaring met het isoleren van spouwmuren, vloeren en daken van woningen in heel Nederland. Met het totaalpakket van Pluimers bespaart u flink op uw energiekosten, verbetert uw wooncomfort én draagt u bij aan een beter milieu. 

Gratis en vrijblijvend advies

Het totaalpakket van Pluimers

De voordelen op een rij.

Hoge kwaliteit GEWAARBORGD DOOR UITGEBREIDE CERTIFICERING EN KEURMERKEN

De producten die Pluimers gebruikt voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Bovendien beschikt Pluimers over uitgebreide certificeringen en keurmerken.

10 jaar garantie OP UW GEÏSOLEERDE SPOUWMUUR, VLOER OF DAK

Pluimers geeft 10 jaar garantie op alle vormen van isolatie. De garantie dekt de isolerende werking van het isolatieproduct, het vormbehoud en de vochtdoorslag.

Geen gedoe VERHOOGD WOONCOMFORT BINNEN 1 DAG GEREALISEERD

De isolatie-specialisten van Pluimers isoleren uw spouwmuur, dak of vloer binnen één dag. Ze laten geen rommel achter in huis, wel zo netjes.

Wat kost het?

De kosten van isolatie zijn afhankelijk van het type woning, het te isoleren oppervlakte, het type isolatie en het materiaal. Hieronder vindt u een kostenindicatie, voor uw persoonlijke situatie kunnen deze kosten hoger of lager uitvallen. In de meeste gevallen heeft u uw investering in 3 tot 5 jaar terugverdiend. 

Spouwmuurisolatie vanaf € 725    |    Vloerisolatie vanaf € 1.350   |   Dakisolatie vanaf € 1.475

Mooi meegenomen: u kunt nu 20 procent subsidie krijgen voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak. Voorwaarde is dat u ten minste twee isolatiemaatregelen uit laat voeren. Pluimers adviseert u er graag over!

Een isolatie-adviesgesprek aanvragen

Benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Vraag via onderstaande knop een gratis en vrijblijvend een isolatie-adviesgesprek aan. Pluimers neemt dan binnen 3 werkdagen contact met u op om uw wensen en de isolatiemogelijkheden te bespreken.

Gratis en vrijblijvend advies

Ontdek hoeveel je kan besparen