Sungevity in het nieuws

Persberichten en publicaties

Sungevity wint veiling groepsaankoop zonnepanelen in Zuid-Holland

De veiling van de groepsaankoop zonnepanelen van SamenZonneEnergie, gestart door Zuid-Hollandse gemeenten in samenwerking met consumentencollectief iChoosr, is gewonnen door Sungevity. De veiling heeft een flinke korting opgeleverd voor alle deelnemers. Reeds 5.731 inwoners van Zuid-Holland schreven zich in voor deze actie. Deze deelnemers zullen uiterlijk 2 december een aanbod ontvangen voor een compleet zonnepanelensysteem tegen een scherpe prijs.

Scherpe prijs behaald

De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling gemiddeld 19% lager dan de indicatieve marktprijzen. De scherpe prijs kan bij een groepsaankoop worden behaald door inkoopvoordeel van Sungevity, maar bovenal door logistiek voordeel. Doordat veel deelnemers uit dezelfde regio komen, kan Sungevity haar installatiewerkzaamheden efficint organiseren. Deelnemers hebben tot en met uiterlijk 12 januari de tijd om te beslissen of ze het aanbod accepteren.

Verduurzaming van de regio

Uniek voor de vijfde groepsaankoop in Zuid-Holland is dat voor de eerste keer uit iedere gemeente inwoners deelnemen. Via eerdere groepsaankopen van SamenZonneEnergie zijn in de provincie al meer dan 50.000 zonnepanelen geplaatst. Gemeenten zetten dus via SamenZonneEnergie een grote stap in verduurzaming van de regio. Bovendien zullen de nieuwe zonnepaneleneigenaren de komende decennia aanzienlijk besparen op hun energierekening.

Meedoen kan nog

Om zoveel mogelijk inwoners van Zuid-Holland de mogelijkheid te bieden van dit aanbod te profiteren, blijft de inschrijving voorlopig nog geopend. Vrijblijvend inschrijven kan viawww.SamenZonneEnergie.nl.

Voor meer informatie: www.sungevity.nl/sze

Ontdek hoeveel je kan besparen