Sungevity in het nieuws

Persberichten en publicaties

600 mensen kiezen voor zonnepanelen via Sungevity groepsaankoop

De veiling van SamenZonneEnergie heeft een flinke korting opgeleverd voor de deelnemers aan de groepsaankoop zonnepanelen. Alle deelnemers hebben inmiddels van zonnepanelenspecialist Sungevity een persoonlijk aanbod voor een compleet zonnepanelensysteem ontvangen. Ruim 600 inwoners van de provincie Noord-Holland hebben besloten gebruik te maken van deze aanbieding en op 18 juni ishet eerste systeem geinstalleerd!

Scherpe prijs behaald

Zonnepanelenleverancier Sungevity kwam tijdens de veiling als winnaars uit de bus. De uiteindelijke prijs van een zonnepanelensysteem is door de succesvolle veiling gemiddeld 18% lager dan de actuele marktprijs. Sungevity biedt alle deelnemers een kwalitatief hoogwaardig systeem op maat aan.

Eerste installatie is een feit!

Op zaterdag 18 juni is het eerste zonnepanelensysteem van de groepsaankoop genstalleerd bij mevrouw van de Craats in de gemeente Zaanstad. De installatie verliep vlot en de eerste kilowatturen zijn inmiddels opgewekt. Mevrouw van de Craats was al enkele jaren aan het nadenken over de aanschaf van zonnepanelen. Het aanbod van de groepsaankoop deed haar nu besluiten zonnepanelen te laten plaatsen.

Via geavanceerde software is er op basis van satellietbeelden een ontwerp op afstand gemaakt. Hiermee kan nauwkeurig berekend worden hoeveel zonnepanelen op een dak passen en hoeveel rendement er behaald kan worden. Het is eerst een investering, maar levert een mooie besparing op de jaarlijkse energierekening en er wordt groene stroom opgewekt. Dit is voor mij nu en voor de volgende generaties heel belangrijk۪, aldus mevrouw van de Craats.

Meedoen kan nog

Genteresseerden kunnen zich nog aanmelden bij de groepsaankoop en ook profiteren van het aanbod. Nieuwe deelnemers ontvangen direct een aanbod van Sungevity. Gratis en vrijblijvend inschrijven kan via www.SamenZonneEnergie.nl. Deelnemers hebben tot uiterlijk 28 juni de tijd om te beslissen of zij het aanbod accepteren.

Deelnemende gemeenten: Beemster Diemen Haarlem Koggenland Ouder-Amstel Purmerend Stede Broec Uithoorn Zaandstad - Zandvoort

Ontdek hoeveel je kan besparen