Doe de dakscan

Over Sungevity

Wij zijn Sungevity. We laten mensen leven van de zon. Doe mee aan de dakrevolutie, en sluit je aan bij Generatie Zon.

Samen bouwen aan een nieuwe generatie: Generatie Zon

Als iedereen zonnestroom gebruikt, lossen we een kwart van ons CO2-probleem op. Dus willen wij zonnestroom de norm maken. Volgens experts moet je daarvoor een vierde van de bevolking overtuigen. De rest volgt dan vanzelf. En we zijn al op de helft met 1 miljoen huishoudens in Nederland. Zet die verdubbelaar maar aan!

Wij doen dat niet alleen door zonnepanelen van topkwaliteit te installeren, maar ook door drempels en zorgen weg te nemen. We maken zonnepanelen voor iedereen toegankelijk, makkelijk en leuk. Zo bouwen we samen een nieuwe generatie: Generatie Zon.

Lees meer over onze missie
zonne-energie 2 minuten

Impact maken we samen en elke overstap telt

Onze klanten besparen maar liefst 123.924 ton CO2! Dat is te vergelijken met 58.648 retourtjes Amsterdam-New-York. Meer weten over onze impact?

Bekijk ons Impact Report

In de media

Als dat nodig is, zoeken we de media op. Zo waarschuwden we in het AD dat zonnepanelen huren onnodig duur is en pleiten we regelmatig voor beter beleid in onze sector.

Daarmee lokken we soms zelfs kamervragen uit. Bijvoorbeeld over veiligheid bij installaties en over recycling van zonnepanelen.

Bekijk hier de hoogtepunten

over sungevity in de media pers

Climate College Tour

De klimaatcrisis was nog nooit zo inspirerend. Maak kennis met baanbrekende ideeën en groen ondernemerschap tijdens De Climate College Tour. Interviewer Peter Melis spreekt de beste ondernemers uit de duurzame sector over hun drijfveren, doelstellingen en vooral: concrete tips & tricks voor iedereen die het klimaat wil helpen. Met veel dank aan The Student Hotel, dat dit event mogelijk maakt.

Bekijk alle edities

over sungevity climate college tour joris luyendijk

Roebyem Anders

Onze medeoprichter Roebyem Anders wist tien jaar geleden al dat we massaal zouden overstappen op zonnepanelen. Waarom? Steeds meer mensen willen onafhankelijk zijn in hun energievoorziening en kiezen voor schone stroom. Nu werkt Roebyem met 150 man in een voormalige scheepsloods en loopt ze onvermoeibaar voorop in de dakrevolutie.

Lees over Roebyem Anders

roebyem anders over sungevity

Pionier in Nederland

Sungevity is niet een van de vele bedrijven die de zonnepanelenmarkt als lucratieve kans zag. Wij hebben de markt opgezet! Onze oprichter Roebyem Anders bracht in 2012 remote solar design software naar Nederland, waardoor huisbezoeken overbodig werden. Wie ook van afstand jouw legplan maakt, hij of zij gebruikt deze software. Vinden wij alleen maar mooi, want hoe meer zonnestroom, hoe beter ons klimaat.

Onderdeel van ENGIE

Sungevity is onderdeel van ENGIE. Samen zijn we leidend in de energietransitie. We combineren technische expertise met internationale zekerheid. Dat levert jou het beste product, de beste installatie, en de beste service op.

Meer over ENGIE

Bij Sungevity kun je erop vertrouwen dat je eerlijk advies krijgt. Wij zijn namelijk zo zeker van onze berekening, dat we jouw beloofde opbrengst garanderen. SunSure noemen we dat. 

Lees meer over SunSure