Verwen je moeder met een duurzaam cadeau

Speciaal voor Moederdag geven wij €5 korting op een waterbesparende douchekop van Niebla en 25% korting op een radiatorventilator van SpeedComfort met kortingscode 'SUNGEVITY'. Deze producten zijn met korting tot en met 15 mei te bestellen.

Niebla douchekop

Door het innovatieve ontwerp van de Niebla douchekop, waarbij de waterstralen op elkaar botsen en vernevelen, verbruikt deze douchekop slechts 4,5 tot 5 liter per minuut. Dat is 50% minder dan een normale douchekop. Bovendien is waterbesparing ook nog eens energiebesparing. Het verwarmen van water kost namelijk veel energie. Daardoor verdient deze douchekop zich in no time terug. Op de website van Niebla berekent u in hoeveel maanden u de douchekop terug heeft verdiend.

Niebla biedt de keuze uit een handdouche, vaste douche of complete wandset. Met de kortingscode SUNGEVITY krijgt u €5 korting per product. 

Bestel uw douchekop hier!

     -  50% besparing, 200% comfort  
     -  Terugverdiend in gemiddeld 4-6 maanden    
     -  Eenvoudig zelf te installeren 

Niebla2

Radiatorventilator van SpeedComfort

Met radiatorventilatoren kunt u uw stookkosten tot wel 30% verlagen zonder in te leveren op comfort. De ventilatoren van onze partner SpeedComfort verdelen de radiatorwarmte versneld en gelijkmatiger door de ruimte.

Met zijn radiatorventilator is SpeedComfort in 2015 de winnaar geworden van het Groenste Idee van Nederland. Deze makkelijk te plaatsen ventilator trekt de warmte versneld uit de radiator, waardoor temperatuurschommelingen binnenshuis afnemen en de aanvoertemperatuur van het cv water omlaag kan. Op deze manier zorgt u in een handomdraai voor meer comfort, minder gaskosten én draagt u bij aan een schoner milieu.

Met kortingscode SUNGEVITY ontvangt u 25% korting bij online aankoop van de SpeedComfort. U kunt kiezen uit verschillende modellen en aantallen, afhankelijk van uw type en maat radiator (of convector) en het aantal ruimtes dat u wilt voorzien van radiatorventilatoren. 

Bestel uw radiatorventilator hier!

Speed Comfort