Verwarm uw huis op zonnestroom

Nu 20% korting op elektrische verwarming van Masterwatt

  • Optimale manier van verwarmen in combinatie met zonnepanalen
  • Verlaging van het gasverbruik of kosten voor stadsverwarming
  • Kwalitatief hoogwaardige producten en goede garanties

Wat is elektrische verwarming?

Elektrische verwarming is verwarming waarbij elektrische stroom wordt omgezet in warmte. Door een deel van uw zelf opgewekte stroom te gebruiken voor het verwarmen van uw woning, bespaart u op uw maandelijkse gas- of stadsverwarmingskosten. Elektrische verwarmingssystemen kunnen efficiënt en gericht toegepast worden en daardoor verbruiken ze vaak minder energie dan traditionele systemen.

Onze partner Masterwatt biedt een ruim assortiment aan producten op het gebied van elektrisch verwarmen. Naast kwalitatief hoogwaardige elektrische radiatoren, convectoren en infraroodpanelen levert Masterwatt ook elektrische cv-ketels en oplossingen voor warm tapwater.


Waarom Masterwatt?

De voordelen van elektrisch verwarmen met Masterwatt op een rij.

Efficiënt OPTIMALE MANIER VAN VERWARMEN IN COMBINATIE MET ZONNEPANALEN

Duurzaam VERLAGING VAN HET GASVERBRUIK OF KOSTEN VOOR STADSVERWARMING

Hoge kwaliteit KWALITATIEF HOOGWAARDIGE PRODUCTEN EN GOEDE GARANTIES

Werkwijze Masterwatt

Elke woonsituatie is uniek en verdient daarom een unieke benadering. Masterwatt geeft u vrijblijvend advies over het elektrisch verwarmen van uw woning. Als onderbouwing op het advies maakt Masterwatt tekeningen en berekeningen. Zo weet u precies wat de gebruikskosten zijn voor het elektrisch verwarmen van uw huis. 

Informatie of advies aanvragen

Bent u benieuwd wat Masterwatt voor u kan betekenen? Stuur een e-mail met uw contactgegevens naar max.knap@sungevity.comDan neemt Masterwatt binnen 3 werkdagen contact met u op om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Uiteraard is dit advies geheel gratis en vrijblijvend.

Ontdek hoeveel je kan besparen