Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen? Krijg antwoord op al je vragen over je zonnepanelen op onze speciale klantenservice-pagina. Antwoord niet gevonden? Onze klantenservice collega's staan elke werkdag van 9.00 tot 17.00 uur klaar om je vraag te beantwoorden.

Telefoonnummer: 020 - 30 90 929
Email: service@sungevity.nl

Stel hier je vraag

Retouren

Als je bij Sungevity iets koopt, doe je dat via het internet. Daarom heb je te maken met een koop op afstand. Je hebt daarom een denktermijn van 14 dagen dat ingaat op het moment dat je jouw product hebt ontvangen, dat is op de dag van de installatie.

Tijdens die periode kan je gebruikmaken van je herroepingsrecht. Als je daar gebruik van wilt maken, kan je ons daar van op de hoogte stellen via het Europees modelformulier voor Herroeping.

Je kan dit formulier ingevuld retour sturen aan info@sungevity.nl. Liever per post? Dan kun je dit formulier sturen naar Sungevity Netherlands B.V. Gedempt Hamerkanaal 189, 1021 KP Amsterdam.

Na ontvangst van het formulier zullen wij zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. Zodra wij jouw annuleringsverzoek hebben verwerkt, hanteren wij een terugstorttermijn van 14 dagen.

Ergens ontevreden over? Laat het ons weten.

Mocht je ondanks onze grote zorgvuldigheid ontevreden zijn, dan lossen wij dat graag zo snel mogelijk op. Dat gaat het makkelijkst door direct contact met ons op te nemen door te mailen of bellen.

Telefoonnummer: 020 - 80 80 854
Email: info@sungevity.nl


Ontdek hoeveel je kan besparen