€ 250 korting

Innax & Sungevity: samen naar een duurzame toekomst

  • € 250 korting op de aanschaf van een zonnesysteem
  • Gratis btw-teruggave service
  • All-in prijs, geen verrassingen achteraf
  • Garantie op uw stroomproductie
  • Vraag vóór 1 mei aanstaande een offerte aan
Innax Dbc Thumb

Zorgen voor volgende generaties

Sinds de industriële revolutie leven we in volledige onbalans met de natuur. Het is tijd om onze verantwoordelijkheid te nemen en die balans te herstellen door het tijdperk van fossiele brandstoffen achter ons te laten...

Innax streeft naar een schonere en duurzamere wereld van morgen. Voor onszelf én de generaties na ons. Vandaar het aanbod om u als werknemer te helpen om ook privé een belangrijke bijdrage te leveren en tegelijkertijd flink te besparen op de energierekening.

Velen van jullie hebben onze lunchpresentatie op 5 maart bezocht. Ten eerste; bedankt daarvoor! Misschien heeft u zelfs al ontdekt dat uw dak geschikt is voor zonnepanelen. Dat is heel goed nieuws. Met zonnestroom produceert u namelijk uw eigen groene stroom én bespaart u ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten.

  • Inzicht in uw productie én verbruik via onze monitoring
  • 10 jaar garantie op uw zonnestroomproductie
  • Meebouwen aan een duurzame wereld

Rekenvoorbeeld van een Sungevity zonnesysteem

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen.

Systeemkosten € 4.187
Btw-voordeel (21%) -€ 727
10 jaar SunSure opbrengstgarantie Inbegrepen
10 jaar productgarantie Inbegrepen
10 jaar installatiegarantie Inbegrepen
Alles-in-één-pakket prijs € 3.460
Rekenvoorbeeld

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor je dak. Jij hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij jouw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je lokale Sungevity installateur het systeem monteert.
Jij geniet
3

Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de online monitoring hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

Voor niets gaat de zon op

Elke 6 minuten stapt er wel iemand over op zonnestroom. Logisch. Want met zonnestroom produceert u uw eigen schone stroom én bespaart u ook honderden euro’s per jaar aan energiekosten. Bovendien is het een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank.

De installateur aan het woord

"Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

André, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Waarom Sungevity

Niet alleen in Nederland maar ook in België en Italië helpen we zo veel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren. Met onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat we uw stroomproductie zelfs 10 jaar kunnen garanderen.

Sungevity heeft een wereld voor ogen die volledig op duurzame energie draait waarbij maatschappelijke winst voorop staat. We werken samen met verschillende partners én daarnaast helpen wij met het opleiden van Solar Mama’s in India. Daardoor maximaliseren we onze impact wereldwijd.

Ontdek hoeveel je kan besparen