Inkoopactie hybride warmtepomp

banner_1700.png#asset:3990

Warmtepompen zijn populairder dan ooit. En dat komt niet alleen door de riante subsidie (€ 1.700) van de Nederlandse overheid. Steeds meer mensen ontdekken dat een warmtepomp de ideale oplossing is om het gasverbruik flink te verlagen. Ben jij klaar voor de volgende stap na zonnepanelen? Sungevity heeft een mooie aanbieding voor je geregeld!

Hoe werkt een warmtepomp?
De warmtepomp is geen nieuwe uitvinding: de eerste warmtepompen werden al eind jaren ‘40 van de vorige eeuw ontwikkeld. Niet zo gek, want de techniek achter een warmtepomp is vergelijkbaar met en even simpel als die van een koelkast. In een koelkast wordt de warmte aan de binnenkant onttrokken, welke vervolgens wordt afgegeven aan de lucht buiten het apparaat. Zo daalt de temperatuur in de koelkast. Een warmtepomp doet ongeveer hetzelfde. Alleen onttrekt het systeem dan warmte uit de lucht en zet deze om in bruikbare warmte voor de woning.

ELGA, de hybride warmtepomp van Techneco
Onze partner Techneco ontwikkelde een hybride warmtepomp die niet alleen geschikt is voor de nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen. De ELGA werkt samen met de bestaande CV-ketel en kan ook goed gecombineerd worden met een stadsverwarmingsaansluiting. De installatie is eenvoudig en wordt in één dag geregeld.

Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening?
De verwachte besparing op je gasverbruik is met de Techneco ELGA 50 tot 70%. Je exacte voordeel is afhankelijk van je stookgedrag, de isolatie van je woning en het type vloerverwarming of radiatoren in je woning. Nadat je een aanvraag heeft gedaan, kunnen we de besparing voor jou berekenen.

Wat kost de Techneco ELGA?
Als Sungevity klant betaal je tijdens deze inkoopactie €4.130 voor een standaardinstallatie. Voor de ELGA is in 2018 een subsidiebedrag van €1.700 beschikbaar. Dit betekent dat je na toepassing van de subsidie nog slechts €2.430 inclusief btw betaalt.

Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan
Je vraagt een gratis en vrijblijvend advies aan door dit formulier in te vullen. We verzoeken je om een aantal vragen te beantwoorden over jouw woning. Op basis van deze informatie stellen wij een advies op en sturen wij jou een indicatieve offerte toe.

Indien de investering en berekende besparing in lijn liggen met je verwachtingen, brengen wij jou in contact met de lokale Techneco installateur in je regio. De installateur neemt dan contact met jou op voor het inplannen van een woninginspectie en het opstellen van de definitieve offerte.

Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding dien je voor 28 februari 2018 een aanvraag te doen.

Warmtepomp checklist invullen

Ontdek wat jij kunt besparen