Sungevity respecteert je privacy. Deze website maakt enkel gebruik van noodzakelijke, functionele en anonieme statistieken cookies voor het goed functioneren van de website. Meer informatie vind je in onze Privacyverklaring. Dit bericht verdwijnt zodra je op 'OK' hebt geklikt.
OK

Inkoopactie hybride warmtepomp

banner_1700.png#asset:3990

Warmtepompen zijn populairder dan ooit. En dat komt niet alleen door de riante subsidie (€ 1.700) van de Nederlandse overheid. Steeds meer mensen ontdekken dat een warmtepomp de ideale oplossing is om het gasverbruik flink te verlagen. Bent u klaar voor de volgende stap na zonnepanelen? Sungevity heeft een mooie aanbieding voor u geregeld!

Hoe werkt een warmtepomp?
De warmtepomp is geen nieuwe uitvinding: de eerste warmtepompen werden al eind jaren ‘40 van de vorige eeuw ontwikkeld. Niet zo gek, want de techniek achter een warmtepomp is vergelijkbaar met en even simpel als die van een koelkast. In een koelkast wordt de warmte aan de binnenkant onttrokken, welke vervolgens wordt afgegeven aan de lucht buiten het apparaat. Zo daalt de temperatuur in de koelkast. Een warmtepomp doet ongeveer hetzelfde. Alleen onttrekt het systeem dan warmte uit de lucht en zet deze om in bruikbare warmte voor de woning.

ELGA, de hybride warmtepomp van Techneco
Onze partner Techneco ontwikkelde een hybride warmtepomp die niet alleen geschikt is voor de nieuwbouw, maar ook voor bestaande woningen. De ELGA werkt samen met de bestaande CV-ketel en kan ook goed gecombineerd worden met een stadsverwarmingsaansluiting. De installatie is eenvoudig en wordt in één dag geregeld. 

Hoeveel kan ik besparen op mijn energierekening?
De verwachte besparing op uw gasverbruik is met de Techneco ELGA 50 tot 70%. Uw exacte voordeel is afhankelijk van uw stookgedrag, de isolatie van uw woning en het type vloerverwarming of radiatoren in uw woning. Nadat u een aanvraag heeft gedaan, kunnen we de besparing voor u berekenen. 

Wat kost de Techneco ELGA?
Als Sungevity klant betaalt u tijdens deze inkoopactie €4.130 voor een standaardinstallatie. Voor de ELGA is in 2018 een subsidiebedrag van €1.700 beschikbaar. Dit betekent dat u na toepassing van de subsidie nog slechts €2.430 inclusief btw betaalt.

Vraag een gratis en vrijblijvend advies aan
U vraagt een gratis en vrijblijvend advies aan door dit formulier in te vullen. We verzoeken u om een aantal vragen te beantwoorden over uw woning. Op basis van deze informatie stellen wij een advies op en sturen wij u een indicatieve offerte toe. 

Indien de investering en berekende besparing in lijn liggen met uw verwachtingen, brengen wij u in contact met de lokale Techneco installateur in uw regio. De installateur neemt dan contact met u op voor het inplannen van een woninginspectie en het opstellen van de definitieve offerte. 

Om gebruik te kunnen maken van deze aanbieding dient u voor 28 februari 2018 een aanvraag te doen. 

Warmtepomp checklist invullen

Ontdek wat u kunt besparen