De installatie is zo gebeurd

De meeste installaties zijn binnen een halve dag gepiept. Soms is er wat meer werk voor nodig. Van tevoren stemmen wij dit goed met u af.

Wat kan ik verwachten?

  • We bellen u om de installatie door te spreken en een datum te prikken. U kunt zelf een datum kiezen en aangeven of de ochtend of de middag beter uitkomt.
  • We komen langs en installeren uw zonnesysteem. Onze installateurs werken netjes en kundig, met respect voor uw huis. U hoeft dus niet bang te zijn voor lelijke kabels. Dit is meestal binnen een halve dag gebeurd.
  • Is er toch meer werk nodig? Indien nodig maken we samen een nieuwe afspraak voor het vervolg.
  • De installateur neemt de werking van uw zonnesysteem met u door en laat een handleiding bij u achter.

Wat kan ik zelf doen?

Vooraf vragen wij u om een foto te sturen van uw stoppenkast. Dit is belangrijk, omdat zonnepanelen op uw elektriciteitsnet moeten worden aangesloten. Dat moet veilig en goed gebeuren. Als u oude stoppen of te weinig groepen heeft, moet onze monteur de kast vernieuwen of een nieuwe groep aanleggen. Dankzij de foto die u ons toestuurt, kunnen wij van tevoren een inschatting maken.

Lees hier hoe een zonnesysteem werkt.

Hoe zit het met brandveiligheid?

Brand bij zonnepanelen komt heel zelden voor, en alleen bij installateurs die niet goed weten wat ze doen. Wij werken alleen met gecertificeerde installateurs, die hebben bewezen dat zij veilig en kundig te werk gaan. Ook voeren wij onaangekondigde controles uit op onze installateurs, om de kwaliteit te verzekeren. Door onze de strenge veiligheidseisen is brand nooit voorgekomen en zal dat ook nooit gebeuren.

Heeft u nog vragen?

We zetten de antwoorden op de meestgestelde vragen voor u op een rij.

Naar de antwoorden