Hé, wist jij dat huren niet de slimste optie is?

Zonnepanelen: als je ze huurt, verdwijnt je geld in de - vaak - diepe zakken van de verhuurder. Terwijl je ook eigenaar kan zijn en de zonnepanelen kan financieren door maandelijks te betalen, bijvoorbeeld met GreenLoans. Ontdek de mogelijkheden en profiteer van de voordelen als eigenaar:

 • Betaal voor je eigen zonnesysteem - niet aan een verhuurder
 • Ontvang 21% btw-teruggave
 • Geniet jarenlang van je eigen, schone zonnestroom

In 3 simpele stappen helpen wij jou eigenaar worden

De voordelen op een rij

Als eigenaar heb je...

Financieel voordeel

Het zonnesysteem staat op jouw naam. De Belastingdienst ziet jou als ondernemer, waardoor je 21% btw kunt terugvragen. Je kunt de rentekosten van de financiering meestal ook terugvorderen via je jaarlijkse belastingaangifte. Controleer of dat ook in jouw fiscale situatie geldt.

Geen kosten achteraf

Als je huurt, betaal je aan de verhuurder. Na afloop van de huurtermijn krijg je vaak te maken met ingewikkelde verwijderingsclausules, afkoopregelingen of lastige voorwaarden. Voorkom dat je later alsnog fors betaalt, en zorg dat het systeem vanaf dag 1 al van jou is.

Onafhankelijk-heid

Met je eigen zonnestroom zit je niet meer vast aan hoge elektriciteits-rekeningen van je energieleverancier.
Na afbetaling van je zonnesysteem geniet je nog jarenlang van je eigen, schone zonnestroom!

Een zonnesysteem van Sungevity


 • Alle ins en outs over zonnepanelen

  Zonnepanelen zijn een slimme investering met een hoger rendement dan op de bank. Maar hoe werken zonnepanelen? Wat is de prijs van een systeem? En hoe gaat een installatie in zijn werk?
  Lees hier alle ins en outs lezen over zonnepanelen bij Sungevity.

 • Rendement en opbrengst van zonnepanelen

  Met zonnepanelen bespaar je jaarlijks flink op jouw energierekening. Je wekt zelf je energie op, dus je hoeft bijna geen energie meer te kopen van een energieleverancier. Na gemiddeld 6 tot 7 jaar heb je evenveel bespaard als oorspronkelijk geïnvesteerd, dit is het moment dat je de investering hebt terugverdiend. En daarna? Dan profiteer je van gratis energie en ga je pas echt winst maken op je investering. Lees hier alles over rendement en opbrengst!

 • De kosten voor zonnepanelen

  De prijs van zonnepanelen is de afgelopen jaren fors gedaald. Door technologische ontwikkelingen en het opschalen van de zonnestroommarkt betaal je nu een stuk lagere prijs voor zonnepalen dan 10 jaar geleden. Maar ze kosten natuurlijk wel wat. De prijs van een zonnesysteem hangt af van meer factoren dan de prijs van de zonnepanelen alleen. Welke factoren dit zijn? Lees hier alles over de kosten.

 • De btw-teruggave voor zonnepanelen

  Het is mogelijk om de btw die je betaalt over de aankoop en installatie van je zonnepanelen terug te vragen van de Belastingdienst. Met btw-teruggave bespaar je 21% op het totale aankoopbedrag. Door de btw-teruggave is het kopen van zonnepanelen financieel nog aantrekkelijker: het verhoogt namelijk je rendement. Lees hier alles over de btw-teruggave.

Een zonnesysteem dat bij je past

Zonnestroom is zo opgewekt met Sungevity. Dankzij onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Eenvoudig online en zo nauwkeurig, dat we zelfs je stroomproductie 10 jaar garanderen. Wij regelen alles voor je. Van het ontwerp tot de service tijdens de hele levensduur van je zonnesysteem. Zo heb je nergens omkijken naar. Waar je wél elk moment van de dag naar kunt kijken? Je energieverbruik. In één oogopslag zie je online hoeveel je opwekt en verbruikt. Handig!

Lees alle ins en outs over zonnepanelen

Verschillende Soorten Zonnepanelen

Financiering voor zonnepanelen

Het is mogelijk om je zonnepanelen te financieren. Daar zijn verschillende opties voor. Je kunt via onze financieringspartner GreenLoans een vrijblijvende offerte aanvragen via deze website. GreenLoans is een 100% dochteronderneming van ABN AMRO. Je kunt met de vrijblijvende offerte zelf kijken of financieren een optie is voor jou. Met de experts van GreenLoans ben je ervan verzekerd dat je snel en professioneel antwoord krijgt op je vragen.

Sungevity Powering Your Lives With Sunshine 8 2 2

Sungevity in cijfers

Uniek: De Sungevity monitoringsportal

Liggen de zonnepanelen te stralen op jouw dak? Dan kan je op elk moment via je eigen Mijn Sungevity monitoringsportal precies zien wat je opwekt én verbruikt, inclusief je gasverbruik. Handig! Want meer inzicht = meer besparen. En je bent altijd op de hoogte van de laatste prestaties van jouw zonnepanelen set. Het enige wat jij nodig hebt? Je smartphone, tablet of computer.

Bonus: op feestjes heb je steevast een goed gespreksonderwerp. Want je hebt altijd een overzicht van je opgewekte stroom in je broekzak!

Image Ipad