€ 300 korting

Exclusief aanbod voor HIER-leden

  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Bouwen aan een duurzame wereld
  • 10 jaar garantie op uw stroomproductie
Logo Hier Klimaatbureau Breed

Kwalitatief zonnesysteem met € 300 korting

Zonnepanelen op eigen dak is nog altijd de voordeligste manier van groene stroom opwekken. Door de samenwerking van Stichting HIER klimaatbureau en Sungevity wordt het aanbod nóg aantrekkelijker.

Door gezamenlijk in te kopen, kunt u profiteren van een aantrekkelijke korting op energiebesparende producten. Voor leden van HIER die overstappen op zonnestroom hebben we een korting van € 300 per zonnesysteem.
Zo bespaart u niet alleen in uw portomonnee, maar ook het milieu.

Uw voordeel

300 Korting op uw systeem

Korting voor de eerste 100 deelnemers.

10 Jaar Sunsure opbrengst garantie

10 jaar lang garantie op de opbrengst van uw zonnesysteem met de unieke SunSure garantie.

BTW Service

Wij kunnen u helpen met de beschikbare btw-teruggave. Zo kunt u de inbegrepen 21 % btw terugkrijgen.

HIER rekenvoorbeeld

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen.

Systeemkosten € 4.197
HIER ledenkorting - € 300
Btw-voordeel - € 676
Totale besparing € 976
10 jaar SunSure Gratis
Alles-in-één-pakket prijs € 3.221
Rekenvoorbeeld

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor je dak. Jij hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij jouw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je lokale Sungevity installateur het systeem monteert.
Jij geniet
3

Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de online monitoring hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

De installateur aan het woord

“Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

Andre, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Waarom Sungevity

Vanuit de Verenigde Staten, België, Duitsland en Nederland helpen we wereldwijd zo veel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren. Met onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat we zelfs uw stroomproductie 10 jaar garanderen.

Sungevity heeft een wereld voor ogen die volledig op duurzame energie draait waarbij maatschappelijke winst voorop staat. Daarom werken we samen met verschillende partners én helpen wij met het opleiden van Solar Mama’s. Daardoor maximaliseren we onze impact wereldwijd.

Ontdek hoeveel je kan besparen