Sungevity: Het zorgeloze zonnepanelen pakket

✔ SunSure: 10 jaar garantie op de voorspelde opbrengst
✔ 10 jaar monitoring + gratis monitoringsportal
✔ +20.000 veilige installaties (Zonnekeur gecertificeerd)
✔ Lokale installateurs door heel Nederland

Gratis offerte aanvragen

Onze belofte: 10 jaar opbrengstgarantie

We zijn zo zeker van onze berekeningen dat we je een belofte doen. Leveren jouw zonnepanelen de komende 10 jaar minder stroom op dan wij hebben berekend? Dan betalen wij de gemiste opbrengst in keiharde euro’s terug. Dat is onze SunSure opbrengstgarantie!

Sungevity ontwerpt jouw zonnesysteem op maat en berekent daarbij jouw opbrengst en voordeel uiterst nauwkeurig. Weten wat jouw voordeel is?

De juiste keurmerken: Weet wat je op je dak haalt

Ons Zonnekeurmerk, uitgeven door onafhankelijke experts namens de overheid, biedt je extra garantie op kwaliteit, zekerheid en veiligheid.

Vergelijk het met de BOVAG, maar dan voor zonnepanelen. Niet zo standaard nog. Slechts 5% van de installateurs is in bezit van Zonnekeur.

 

10 jaar monitoring + gratis monitoring portal

Onze zonne-experts monitoren jaarlijks de opbrengst van jouw systeem. Zodat jij zorgeloos kunt genieten. Is er tussentijds toch iets aan de hand? Dan staan we altijd voor je klaar.

Zelf kun je elke dag inzien wat jouw zonnepanelen opwekken via de Mijn Sungevity monitoringsportal precies zien wat je opwekt. Handig! Want meer inzicht is meer besparen.

sungevity monitoring service zonnepanelen

Online offerte: Opbrengst, kosten en besparing in 1 overzicht

Onze zonne-experts willen maar 1 ding en dat is het hoogste rendement uit jouw dak halen. Vraag je een offerte bij ons aan dan ontvang je 2 à 3 ontwerpen zodat je de beste kunt kiezen. Per ontwerp zie je exact wat de kosten, besparing en terugverdientijd zal zijn en helpen we je bij het beantwoorden van al je vragen.

Wil je weten hoeveel geld je kan besparen met jouw dak? Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan!

Gratis offerte aanvragen