IS MIJN HELLINGSHOEK GESCHIKT VOOR ZONNEPANELEN?

WE INSTALLEREN DE PANELEN IN DE JUISTE HOEK ZODAT ZE JOU HET MEESTE OPLEVEREN

Let er maar eens op als je onderweg bent: op de meest uiteenlopende daken liggen zonnepanelen. Platte daken, schuine daken, daken op het oosten, daken op het zuiden: op bijna elk dak kunnen we zonnepanelen installeren.

Maar waar moet je nou echt goed op letten?

DE HELLINGSHOEK. PARDON, DE WAT?

Het type dak en de ligging t.o.v. de zon bepalen of je dak geschikt is voor zonnepanelen en wat je uiteindelijke rendement zal zijn.

Daarom:

– Plaatsen we de panelen op een plat dak in rijtjes op het zuiden, in een hoek van 13°
– Plaatsen we panelen op een schuin dak het liefst op beide zijden
– Geen dak op het zuiden? Ook een dak op het oosten of westen behaalt een mooi rendement met een goed gerichte installatie

ZONNEPANELEN PLAATSEN IS EEN VAK

Daarom is het van belang dat je niet voor de eerste de beste aanbieder met een leuke deal kiest. Hóe zonnepanelen geïnstalleerd worden is ontzettend belangrijk voor het prestatievermogen van de installatie, en dus voor het rendement op je investering. Omdat zonnepanelen zich na een paar jaar terugbetalen wil je ook garanties waar je een langere tijd op kunt bouwen. Zelf aan de slag gaan, ook al ben je handig, is daarom echt niet aan te raden.

GELUKKIG HOEFT DAT OOK NIET

Als je een installatiebedrijf uitkiest, let er dan op dat ze een Zonnekeur-gecertificeerd zijn. Of kies voor Sungevity, waar alle installateurs Zonnekeur gecertificeerd zijn, en waar je de komende tien jaar ook nog een goed rendement krijgt met onze SunSure opbrengstgarantie.

Ook weten hoe zonnepanelen het beste op jouw dak geïnstalleerd kunnen worden? Klik hier als we je kort mogen bellen met een vrijblijvend persoonlijk advies.