Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Wat is de opbrengstgarantie SunSure?

SunSure garandeert een minimale opbrengst van 90% op de voorspelde stroomproductie van jouw zonnesysteem.

Sungevity ontwerpt jouw zonnesysteem op maat en berekent daarbij meteen jouw opbrengst en voordeel.

SunSure is onze garantie dat jouw systeem ook werkelijk zal produceren wat wij vooraf hebben berekend, onder het motto 'belofte maakt schuld'  en omdat Sungevity gelooft in een betrouwbare berekening en eerlijk advies.

Hoe werkt het?

Minder productie. Wanneer jouw zonnesysteem minder elektriciteit produceert dan de SunSure jou van tevoren garandeert, dan krijg jij van ons gedurende de eerste 10 jaar de gemiste productie terug. Wij storten dan jaarlijks een bedrag, gelijk aan het aantal gemiste kilowatturen maal de dan geldende energieprijs!

Meer productie. Het kan natuurlijk voorkomen dat jouw zonnesysteem meer elektriciteit opwekt dan onze berekening vooraf aantoont. Mocht jouw systeem gemiddeld meer produceren dan wij hadden berekend dan is dat jouw extra voordeel.

Met SunSure is jouw investering zonder risico en de berekening volledig transparant!

Martijn Bennis: Ik geniet nu anderhalf jaar van mijn Sungevity zonnesysteem. De 16 zonnepanelen produceren exact, of nee eigenlijk zelfs iets meer, dan vooraf is berekend in mijn digitale offerte. Dat is dus alleen maar gunstig. Ik ben nog steeds ontzettend blij met de gemaakte investering en positief over Sungevity.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen