Deze website maakt gebruik van cookies om statistieken bij te houden en om de content van de website af te stemmen op uw voorkeuren. Meer informatie vindt u in onze Privacyverklaring. Door verder te klikken op de website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
Alle vragen voor u beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, uw dak.

Wat is de opbrengstgarantie SunSure?

SunSure garandeert een minimale opbrengst van 90% op de voorspelde stroomproductie van uw zonnesysteem.

Sungevity ontwerpt uw zonnesysteem op maat en berekent daarbij meteen uw opbrengst en voordeel.

SunSure is onze garantie dat uw systeem ook werkelijk zal produceren wat wij vooraf hebben berekend, onder het motto 'belofte maakt schuld'  en omdat Sungevity gelooft in een betrouwbare berekening en eerlijk advies.

Hoe werkt het?

Minder productie. Wanneer uw zonnesysteem minder elektriciteit produceert dan de SunSure u van tevoren garandeert, dan krijgt u van ons gedurende de eerste 10 jaar de gemiste productie terug. Wij storten dan jaarlijks een bedrag, gelijk aan het aantal gemiste kilowatturen maal de dan geldende energieprijs!

Meer productie. Het kan natuurlijk voorkomen dat uw zonnesysteem meer elektriciteit opwekt dan onze berekening vooraf aantoont. Mocht uw systeem gemiddeld meer produceren dan wij hadden berekend dan is dat uw extra voordeel.

Met SunSure is uw investering zonder risico en de berekening volledig transparant!

Martijn Bennis: Ik geniet nu anderhalf jaar van mijn Sungevity zonnesysteem. De 16 zonnepanelen produceren exact, of nee eigenlijk zelfs iets meer, dan vooraf is berekend in mijn digitale offerte. Dat is dus alleen maar gunstig. Ik ben nog steeds ontzettend blij met de gemaakte investering en positief over Sungevity.

Ontdek wat u kunt besparen