Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Hoe berekent Sungevity jouw zonnestroomproductie?

Remote Solar Design, ontwerpen op afstand.


Het Sungevity Remote Solar Design: uw ontwerp én berekening op afstand

Sungevity werkt met gespecialiseerde ontwerpsoftware die speciaal door ons is ontwikkeld. Het grote voordeel voor u is dat wij daardoor niet meer bij u langs hoeven te komen. Met behulp van satelliet- en andere luchtbeelden kunnen wij heel precies een passend ontwerp voor uw persoonlijke situatie maken. Elk ontwerp wordt vakkundig met de hand gemaakt door een van onze ontwerpers. Zij hebben al lange ervaring met het ontwerpen van zonnesystemen en weten precies waar ze op moeten letten, elk dak is immers weer anders. Heeft u bijvoorbeeld een dakkapel of een grote schoorsteen? Onze designers houden hier rekening mee wanneer zij voor u aan de slag gaan. Op deze manier krijgt u niet alleen een hele mooie offerte, wij garanderen zelfs ook de opbrengst van uw zonnepanelen die wij voor u berekenen met onze SunSure opbrengstgarantie. En dat allemaal heel eenvoudig op afstand, zonder al het gedoe van een huisbezoek waar u voor thuis moet blijven.


Het zonnepanelen design: de mooiste en nieuwste luchtfoto's van uw huis

Virtueel ontwerp op uw dak

Met behulp van hun software, kan Sungevity een virtueel zonnepanelensysteem ontwerpen. Hiervoor plaatsen de ontwerpers uw panelen op de luchtfoto’s van uw dak.  Dit geeft een mooie en tastbare weergave van hoe uw toekomstige zonnestroomsysteem er uit gaat zien. In uw offerte zullen wij u dit beeld uiteraard uitgebreid laten zien en kunt u ons aanbod direct met onze experts bespreken.

Satellietbeelden
Omdat luchtbeelden voor Sungevity heel belangrijk zijn beschikken wij zelfs over luchtbeelden die recenter en vaak scherper zijn dan de beelden die u zelf op internet kunt opzoeken. Op deze manier kunnen we voor vrijwel iedereen een mooi ontwerp maken met scherpe luchtbeelden.


De zonnepanelen berekening: de opbrengst van uw zonnepanelen gegarandeerd

Berekening zonnepanelen
Naast een mooi en tastbaar design van uw dak maakt Sungevity uiteraard ook een berekening van uw toekomstige systeem. En niet zomaar eentje op basis van een aantal vuistregels, maar echt een berekening voor uw specifieke situatie. Onze software berekent precies wat bijvoorbeeld de hellingshoek van uw dak is en de oriëntatie ten opzichte van het zuiden. Daarnaast koppelt de software automatisch data over bijvoorbeeld zonuren en zonintensiteit op uw locatie met uw ontwerp. Op deze manier krijgt u de beste berekening van de opbrengst van uw zonnepanelen.

Schaduw zonnepanelen
Er is natuurlijk nog een belangrijk aspect dat grote invloed kan hebben in het rendement van uw zonnesysteem: schaduw. Onze ontwerpers kunnen binnen onze software obstakels zoals bomen en schoorstenen aangeven. Onze software zal dan bij de berekening rekening houden met deze objecten om zo precies mogelijk de opbrengst voor u te kunnen berekenen.

Garantie opbrengst zonnepanelen
Sungevity heeft zo veel vertrouwen in de berekeningen die wij maken dat we zelfs een keiharde garantie geven op de opbrengst die wij voorspellen: de SunSure opbrengstgarantie.


Ons Sunshine Network: jarenlange ervaring over de hele wereld

Sungevity, en ook al onze klanten, zijn onderdeel van het internationale Sunshine Network. In België, Nederland, Duitsland en Italië  hebben we al vele duizenden klanten geholpen eenvoudig over te stappen op zonnestroom. Al deze ervaring vindt u terug in uw persoonlijk advies. Onze berekening van de opbrengst van uw systeem is gebaseerd op de modernste technologie gecombineerd met onze jarenlange ervaring.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek wat jij kunt besparen