Terug naar FAQ

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, krijg je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou uit de buurt. Het kan niet beter.

Al 10 jaar actief

Al sinds 2012 transformeert Sungevity naakte daken in schitterende zonnedaken. Dit doen wij niet alleen al 10 jaar lang in Nederland, want we zijn ook actief in België. Zo willen wij een heuse Rooftop Revolution ontketenen en samen de wereld een stukje schoner maken. Met zo’n 150 toegewijde medewerkers op ons kantoor in Amsterdam-Noord werken we elke dag aan dat doel. En met succes, want inmiddels hebben we al meer dan 30.000 daken omgetoverd tot goedlopende energiefabriekjes.

Zekerheid en garanties

Doordat wij onderdeel zijn van het energiebedrijf ENGIE kunnen wij een bepaalde zekerheid bieden die bij lokale zonnepanelenaanbieders niet altijd gegarandeerd kan worden. Aangezien wij niet 1-2-3 omvallen, weet je zeker dat wij er ook in de toekomst nog voor je zijn. Na de installatie zijn we niet opeens met de noorderzon vertrokken, maar we leveren nog jarenlang goede service. Ook kiezen wij enkel voor A-merk producten en goede vermogens- en productgaranties! Daar doen we zelfs nog een schepje bovenop met onze unieke uitsmijter: met onze eigen Sunsure garantie garanderen wij 10 jaar lang jouw opbrengst!

Lokale installateurs

Wij werken uitsluitend met gecertificeerde, lokale installateurs, zodat we jou kunnen verzekeren van professionele begeleiding gedurende elke stap in het proces. Sungevity is aangesloten bij Zonnekeur (het Nederlandse keurmerk voor zonne-energie) en we laten al onze installateurs  een samenwerkingsovereenkomst met de strengste richtlijnen tekenen. Zo weet je zeker dat jouw installatie veilig en vakkundig wordt gedaan én ondersteun je bovendien de lokale economie. Meer weten over de installatie? Hier leggen we het installatieproces stap voor stap uit.

Sungevity, jouw partner in zonne-energie

Als je kiest voor Sungevity, kies je eigenlijk voor een totaalpakket. Wij regelen alles voor je: vanaf de dakscan tot aan de installatie én de service daarna ben je bij ons aan het goede adres. Wij ontwerpen het systeem en wij leggen je precies uit hoe alles werkt, van financiën tot alle technische aspecten. Daarnaast bereiden we samen met jou de installatie voor en onderhouden wij het contact met de lokale installateur. We plannen dan samen met jullie de installatie in. Ook na de installatie kan je altijd bij ons terecht met vragen. Een totaalpakket dus mét lokale installateur!

Plan snel een adviesgesprek in met onze zonne-experts, wij helpen je graag verder.