Terug naar FAQ

Met welke installateurs werken jullie?

Als je voor Sungevity kiest, heb je alle voordelen van een groot landelijk bedrijf, maar met een lokale touch. Sungevity werkt door heel Nederland met een netwerk van lokale installateurs. Zo profiteer jij van onze hoge landelijke garanties én het vakmanschap van een gecertificeerde installateur bij jou in de buurt. Het kan niet beter.

Groot bedrijf

Sinds 2012 zorgt Sungevity voor de transformatie van lege (saaie) daken naar prachtig stralende daken. Dit doen wij niet alleen in Nederland, ondertussen zijn we ook al actief in België. Zo willen wij een heuse Rooftop Revolution ontketenen in heel Europa! Met zo’n 180 medewerkers op ons kantoor in Amsterdam-Noord werken we elke dag aan dat doel, en dat betekent dat we al verantwoordelijk zijn voor tienduizenden installaties.

Garanties

Door de grootte van ons bedrijf en door ons moederbedrijf ENGIE kunnen wij een bepaalde continuïteit bieden die bij lokale zonnepanelenaanbieders niet altijd gegarandeerd kan worden. Aangezien wij niet 1-2-3 omvallen, kan je altijd terecht bij ons! Ook kiezen wij enkel voor A-merk producten en bijbehorende, goede vermogens- en productgaranties! Daar doen we zelfs nog een schepje bovenop, met onder andere onze unieke uitsmijter: met onze eigen Sunsure garantie garanderen wij 10 jaar lang jouw opbrengst!

Lokale installateurs

We bieden niet alleen professionele begeleiding gedurende elke stap in het proces, wij werken alleen maar met gecertificeerde lokale installateurs. Wijzelf zijn aangesloten bij Zonnekeur en onze installateurs tekenen een samenwerkingsovereenkomst met de strengste richtlijnen. Zo weet je zeker dat jouw installatie veilig en vakkundig wordt gedaan, én ondersteun je de lokale economie ook nog eens, win-win! Wil je weten hoe een installatie in zijn werk gaat? Klik dan hier.

Sungevity: een totaalpakket

Als je kiest voor Sungevity, kies je eigenlijk voor één vaste partner in zonne-energie. Wij dragen zorg voor alles: vanaf de offerteaanvraag tot aan de monitoring van het systeem ben je bij ons aan het goede adres! Wij ontwerpen het systeem en wij leggen in jouw tempo precies uit hoe alles werkt, van financiën tot alle technische aspecten. Daarnaast bereiden we samen met jou de installatie voor en onderhouden wij het contact met de lokale installateur. We plannen dan samen met jullie de installatie in. Ook na de installatie kan je altijd bij ons terecht met vragen. Een totaalpakket dus mét lokale installateur!

Plan snel een adviesgesprek in met onze experts, ze helpen je graag verder.