Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Waarom krijg ik een zonnepanelen advies op maat en niet alleen een offerte per e-mail?

Bij Sungevity helpen we onze klanten graag aan een volledig advies. Dat betekent dat we niet zomaar een prijzenlijst opsturen, maar dat we per klant bekijken welk zonnepanelensysteem het beste voor haar of hem is. Sommige klanten zitten daar eigenlijk helemaal niet op te wachten. Soms wil je als klant gewoon weten hoeveel zonnepanelen kosten. We leggen hieronder uit waarom we toch liever een advies op maat voor jou maken.

Ieder dak is anders

Om erachter te komen wat voor dak je precies hebt nemen wij altijd zo snel mogelijk na de offerte aanvraag contact met jou op voor een kort intakegesprek. Daarin bespreken we jouw specifieke situatie. Dit is van belang omdat ieder dak anders is en het dus ook verschilt welk zonnepanelensysteem voor jouw dak het beste rendement oplevert. We vragen tijdens de intake bijvoorbeeld of er recentelijk nog veranderingen aan jouw dak zijn gemaakt. Ook bespreken we de eventuele schaduwobjecten op jouw dak. Misschien heb je nu niet meer die schoorsteen die altijd voor veel schaduw zorgde. Dat kan toch weer schelen!

We nemen graag jouw wensen mee

Tijdens het intakegesprek bespreken we niet alleen jouw dak, maar ook jouw persoonlijke wensen. Is er bijvoorbeeld één dak waar je ze absoluut niet op wilt hebben omdat je dat niet mooi vindt? Of wil je liever geen losse panelen, maar gewoon één geheel? Of misschien denk je wel dat één dak sowieso niet geschikt is, terwijl die helemaal niet zo slecht georiënteerd is als je denkt! We kunnen dit allemaal tijdens de intake bespreken.

Bovendien horen we graag wat voor jou belangrijk is bij de aanschaf van zonnepanelen. We hebben namelijk verschillende panelen, elk met hun eigen voordelen. Het ene paneel zorgt voor een zo kort mogelijke terugverdientijd, maar wekt net iets minder op. Wil je jouw energieverbruik volledig dekken maar heb je niet zo’n groot dak, dan zouden panelen met een wat hoger wattpiek wellicht beter voldoen aan jouw wensen. Onze Remote Solar Designers passen het ontwerp graag op jouw wensen aan! Zo hoef je bijvoorbeeld ook niet zelf uit te vogelen welke omvormer het beste voor jouw systeem is of welke panelen het beste rendement opleveren.

Waarom moet daar een adviesgesprek aan vastzitten?

Het ontwerp dat speciaal voor jouw dak is gemaakt koppelen we altijd aan een telefonisch adviesgesprek met één van onze Solar Consultants. We vinden het belangrijk dat je als klant precies weet wat er staat wanneer je jouw offerte bekijkt. Onze offertes zijn namelijk erg uitgebreid, en lenen zich uitstekend voor een persoonlijk adviesgesprek. Zo hoef je zelf niet uit te vogelen wat een omvormer doet en wat voor garanties er allemaal zijn. Dit weten onze adviseurs namelijk als de beste en zij helpen je maar al te graag aan zoveel mogelijk informatie. Aan het einde van het gesprek heb je een volledig beeld van wat er bij een zonnepanelensysteem komt kijken. Ook als je daarna nog vragen hebt, kan je altijd terecht bij jouw adviseur. En dat is allemaal vrijblijvend.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen