Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Duurzaamheidslening zonnepanelen

Voor zonnepanelen ben je bij Sungevity aan het juiste adres. Sungevity heeft een landelijk netwerk van lokale installateurs, en wij werken met gecertificeerde installatieteams uit verschillende regio's. De prijzen voor zonnepanelen zijn flink gedaald in de afgelopen jaren, maar er kan nog een flinke investering mee gemoeid zijn. Subsidies voor zonnepanelen worden enkel nog door enkele lokale overheden aangeboden, maar ook zonder subsidie is het nu voordelig om zonnepanelen te installeren.


Duurzaamheidslening van SVn voor zonnepanelen

Liever niet je spaargeld gebruiken, maar wel zonnepanelen op je dak? Je kan ook eigenaar van een zonnesysteem worden door het te financieren.  Dit kan bijvoorbeeld met de Duurzaamheidslening van SVn.  De Duurzaamheidslening is beschikbaar in ongeveer éénderde van alle gemeentes in Nederland. Kijk op de website van SVn of dat ook voor jouw gemeente geldt. Met de Duurzaamheidslening betaal je maandelijks je zonnesysteem af. Je bespaart wel direct op je energierekening. Omdat je eigenaar bent, kun je ook 21% btw terugvragen. Dit is vaak al zo'n €1000 die je direct na aanschaf kan terugvragen! Als de lening helemaal is afbetaald, gaan de zonnepanelen vaak nog tien tot vijftien jaar mee, zodat je in die periode nog veel meer geld kunt besparen. Natuurlijk boek je niet alleen financiële winst met zonnepanelen: je draagt ook bij aan een schonere toekomst. 

Voorwaarden duurzaamheidslening

Of je in aanmerking komt voor een lening om te verduurzamen wordt bepaald door de instantie die de lening uitgeeft. Dit kan de provincie of gemeente zijn, of een samenwerkingsverband zoals het Samenwerkingsverband Noord Nederland. Op de website van SVn kun je jouw gemeente invoeren en kijken welke leningen zij beschikbaar stellen. Daar staan ook de voorwaarden per lening. 

Veel leningen worden alleen toegekend als je een maatwerkadvies laat uitvoeren, waarbij de Energie Index van je huis in kaart wordt gebracht. In veel gevallen kom je in aanmerking voor een aanvullende subsidie om (een deel van) de kosten voor het laten uitvoeren van een maatwerkadvies te dekken.

Sungevity zonnepanelen

Bij Sungevity rekenen onze ontwerpers voor je uit hoeveel zonnepanelen je nodig hebt. Aan de hand van satellietbeelden kunnen wij exact voor je bepalen hoe de panelen op jouw dak geplaatst kunnen worden, en berekenen we de opbrengst van de zonnepanelen voor je. Met onze software kunnen we de productie erg goed voorspellen, en garandeert Sungevity daarom de opbrengst voor je.

Vraag een gratis advies aan en zie wat je kunt besparen!

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen