Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Zonnepanelen gedoe? Welnee!

De installatie is zo gepiept, daarna gaat je energierekening meteen omlaag

Zonnepanelen installeren is een vak; we doen het dag in dag uit. Je hoeft niet op te zien tegen de installatie, want we zijn bijna altijd binnen een dag klaar. Het enige dat jij dan nog hoeft te doen is genieten van je lage energierekening.

Hoe gaat een installatie in z’n werk?

  • We installeren de panelen in de juiste hoek op je dak. Daarna sluiten we de zonnepanelen aan op je meterkast, zodat je zonnestroom kunt gaan leveren aan het net.
  • Dat omzetten gebeurt met een omvormer, een kastje ter grootte van twee schoenendozen. Een omvormer maakt 35 decibel geluid, dat is vergelijkbaar met het gezoem van een koelkast. ‘s Nachts staat ‘ie uit, want dan schijnt de zon niet. 
  • Soms is een PV-verdeler nodig tussen de omvormer en de meterkast. Als dat zo is, krijg je die van ons.
  • Bezorgd om kabels in je huis? We kiezen altijd voor de meest esthetische optie. Vaak kan de omvormer – uit het zicht – op zolder geïnstalleerd worden. 
  • Met onze opbengstgarantie SunSure krijg je 10 jaar lang garantie op 90% van je geschatte vermogen. Dus stel dat de zon opeens minder schijnt dan gebruikelijk (wat zeer onwaarschijnlijk is), dan zit je alsnog gebakken. 
  • Ook krijg je van ons een vermogensgarantie. Panelen gaan op de lange termijn wat minder presteren, dit vangen we op met SunSure. Heb je een paneel dat echt onderpresteert en minder produceert dan verwacht? Dan vervangen wij dat paneel kosteloos. 
  • We zijn vrijwel altijd in 1 dag klaar met de installatie. Wel zo fijn. 

Nog één ding. Sommige mensen zijn bang voor kwalitatief slechte zonnepanelen. Wij laten al onze panelen in Azië produceren, en dat heeft een goede reden. Azië is koploper in de zonnetechniek, vrijwel alle grondstoffen komen daar vandaan en verwerkers in de keten zijn daar gevestigd. Sungevity heeft strenge veiligheids- en prestatie-eisen, daar voldoen al onze panelen ruimschoots aan. We geven niet voor niks zulke hoge garanties

Benieuwd of we ook op jouw dak zonnepanelen kunnen installeren? Of wil je een persoonlijk advies? Ook dat kan, kort & gratis. Klik hier.

Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen