Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Onze installateurs werken in het hele land

Wedden dat we ook al bij jou in de buurt zijn geweest?

Je ziet het in je straat, in je buurt, en in je woonplaats: op steeds meer daken liggen zonnepanelen. Grote kans dat wij die hebben geïnstalleerd. Omdat we in heel Nederland werken aan de beste zonnesystemen, hebben we overal tevreden klanten. 

Even wat wapenfeiten: 

- Elke 4 minuten koopt iemand zonnepanelen
- We hebben al meer dan 20.000 klanten blij gemaakt met hun energierekening
- We werken altijd met installateurs bij jou in de buurt

Waar kan ik dat zien?

Op deze kaart zie je precies in welke regio’s we panelen hebben geïnstalleerd. Mooi toch, hoeveel mensen al verdienen aan de zon? 

Installaties Nederland

En niet alleen mensen bij jou in de buurt zijn enthousiast over hun zonnepanelen. Nederland is de tweede grootste groeimarkt van Europa; op dit moment overweegt zelfs de helft (!) van alle Nederlanders om zonnepanelen te nemen.

Waarom kiezen zoveel mensen voor zonnepanelen?

Ze verdienen zichzelf terug, ze gaan klimaatverandering tegen, én ze verhogen de waarde van je huis. Ook krijg je 21% BTW terug als je panelen koopt. Dat scheelt nogal!

Ook weten hoeveel jij kunt besparen met een installatie op je dak?

Klik hier als we je kort mogen bellen met een vrijblijvend persoonlijk advies. 


Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen