Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Meer panelen = meer opbrengst? Dacht het niet.

Panelen erop? Kosten omlaag

Op steeds meer daken liggen zonnepanelen. Logisch, want met zonnepanelen gaat je energierekening flink omlaag. Maar waar moet je op letten als je panelen koopt? Wanneer zijn panelen met extra vermogen een goed idee? En is het belangrijk om extra garanties af te sluiten? We hebben op elke vraag een antwoord, en voor elke situatie een geschikte installatie. Benieuwd naar de beste optie voor jouw huis? Klik hier voor gratis advies op maat.

Blauw, zwart, of full black?

Hoe beter de panelen bij jouw dak passen, hoe sneller je je investering terugverdient. Ook met de goedkoopste panelen kun je snel quitte spelen op je energierekening. Heb je een plat dak? Dan kun je prima voor blauwe panelen kiezen, vanaf de straat zie je ze toch niet. En die zwarte designpanelen? Ook daar hebben we een voordelige optie voor. Onze garanties zijn zo goed dat je hoe dan ook verzekerd bent van de beste deal. Zo garanderen we 10 jaar lang dat jij het rendement haalt dat wij voor jou hebben ingeschat. Wel zo geruststellend!

Welk type zonne-klant ben jij? 

"Ik wil het hoogste financiële rendement, welk paneel kies ik dan?"

Een zwart paneel is iets duurder dan een blauw paneel, maar wekt ook  meer energie op. Gelukkig is er voor elk budget een mooie oplossing. Mono panelen en Premium Mono full black panelen zijn beide zwart – de lichtgrijze strepen in het Mono paneel zie je vanaf de straat bijna niet.

"Op mijn platte dak zie je de panelen toch niet. Wat zijn mijn opties?"

Dan is een blauw Poly-paneel een goede oplossing. Je ziet de panelen toch niet, dus hoef je zeker niet extra betalen voor design. Wel kijken we graag even naar je energiebehoefte: op platte daken is iets meer plek nodig voor de montage van de panelen, zodat ze niet in elkaars schaduw staan. Daarom kan het handig zijn een blauw paneel met extra vermogen te kiezen.

"Ik wil nergens naar om hoeven kijken. Welke panelen zijn dan de beste?"

Alle panelen zijn A-kwaliteit en hebben goede standaardgaranties, zoals onze installatiegarantie en opbrengstgarantie. Wil je helemaal ontzorgd worden? Kies dan voor onze schoonmaakservice en onze btw service zodat je makkelijk de btw op jouw investering terugkrijgt.Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen