Alle vragen voor je beantwoord

De juiste kennis op de juiste plek, jouw dak.

Alle voordelen op een rij


Van zonnepanelen wil je lang kunnen profiteren. Met onze panelen, service & garanties ben je snel uit de kosten en geniet je jaren van schone zonnestroom.

Dat je met zonnepanelen flink kunt besparen op je energierekening heb je vast al wel gelezen. Maar welke voordelen zijn er nog meer? Wij zetten het hieronder voor je op een rij.

BTW teruggave

Als je zonnepanelen koopt, krijg je de BTW terug op de aanschafwaarde. Zo bespaar je meteen al zo’n €1000 gemiddeld. Geen zin in administratieve rompslomp? Laat ons de BTW-teruggave regelen. Wel zo makkelijk. Lees hier meer

Financiering en subsidies

Wist je dat je zonnepanelen makkelijk kunt laten financieren? Zo hoeft je niet zelf directhet volledige bedrag te investeren. Bekijk hier alle mogelijkheden. Ook zijn er verschillende subsidieregelingen. Veel gemeenten geven subsidie als je zonnepanelen koopt. Extra voordeel dus! Bekijk of dat ook voor jouw gemeente geldt. 

Veel opgewekt = veel voordeel

Als je meer zonnestroom opwekt dan je verbruikt, kun je die stroom terugleveren aan het net. Dat heet salderen. Het goede nieuws: die ‘extra’ stroom wordt afgetrokken van je jaarrekening. Hier lees je hoe dat werkt. 

Installatie: zo gepiept 

Zie je op tegen de installatie? Nergens voor nodig. We zijn vrijwel altijd binnen 1 dag klaar. We werken alle kabels netjes weg, en zorgen ervoor dat je installatie als een zonnetje loopt. Bekijk de installatiestappen hier.

Gegarandeerd goed

We zijn bewust geen prijsvechter. Met onze hoge garanties profiteer je lang en veilig van je zonnepanelen. Wist je dat je garantie krijgt op de installatie, op de panelen, op je geschatte opbrengst én op het vermogen? Bekijk onze garanties hier. 

Ben jij al klaar voor zonnepanelen? Vraag dan jouw gratis persoonlijke plan aan en ga aan de slag!
Over Sungevity
Het is onze missie om de “Rooftop Revolution" te versnellen en alle daken vol met zonnepanelen te leggen. Al sinds 2012 zijn wij dé zonne-expert van Europa, met meer dan tienduizend installaties op onze naam. Onze aanpak? Op afstand kijken wij met geavanceerde software heel nauwkeurig naar jouw dak, je wensen en situatie. Alles om je zo goed en duidelijk mogelijk te adviseren. Zo weet je precies wat jouw opbrengst, kosten en voordeel zijn én dus precies hoeveel je bespaart. Meer over Sungevity

Ontdek hoeveel je kan besparen