€250 korting

Exclusief aanbod voor Siemens-medewerkers in Nederland

  • Korting op aanschaf zonnesysteem
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • Garantie op uw stroomproductie

Korting op zonnepanelen via Siemens

Eenvoudig én voordelig zonnepanelen op uw dak. Dankzij het initiatief van de Siemens Personeels Vereniging krijgen Siemens-medewerkers € 250 korting wanneer zij via Sungevity overstappen op schone zonnestroom. Zo is het eerste zonnepaneel gratis en het eerste half jaar alvast terugverdiend. Hiermee bespaart u al snel enkele honderden euro’s op uw energierekening. Mooi meegenomen: ook uw familie, buren en vrienden kunnen gebruikmaken van dit Siemens-aanbod! 

Siemens-collega aan het woord

Siemens Collega Dolf Albertz
“"Ik ben blij met de aanschaf: het hele traject van offerte tot installatie verliep heel soepel. Met de korting van €250 via Siemens en het feit dat de administratie voor btw-teruggave wordt geregeld, heb ik een extra reden om naar de zon uit te kijken!"”
Siemens-collega Dolf Albertz

Uw voordeel

250 Korting per paneel

Deze korting staat gelijk aan één gratis zonnepaneel. Zo begint u wel heel snel en eenvoudig met besparen.

10 Jaar Sunsure opbrengst garantie

Garantie op de opbrengst van uw zonnesysteem met de unieke SunSure garantie.

BTW SERVICE

Wij kunnen u helpen met de beschikbare btw-teruggave. Zo kunt u de inbegrepen 21 % btw terugkrijgen.

Siemens rekenvoorbeeld

De totale investering bij een voorbeeldsysteem van 10 panelen.

Systeemkosten € 4.197
Siemens-korting korting - € 250
Btw-voordeel - € 685
10 jaar SunSure Gratis
Alles-in-één pakket prijs € 3.262
Rekenvoorbeeld

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor je dak. Jij hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij jouw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je lokale Sungevity installateur het systeem monteert.
Jij geniet
3

Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de online monitoring hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

De installateur aan het woord

“Vanaf het prille begin van Sungevity voer ik met veel plezier en toewijding de installaties uit. Wanneer we bij u mogen komen installeren doen we daar meestal maar één dag over. We starten met het doornemen van de planning zodat u precies weet wat we wanneer gaan doen. Alles gaat met u in overleg, ieder huis is namelijk weer anders. Het zonnesysteem is pas opgeleverd als u helemaal tevreden bent.”

Andre, installateur voor Sungevity

Image Installateur

Waarom Sungevity

Vanuit de Verenigde Staten, België, Duitsland en Nederland helpen we wereldwijd zo veel mogelijk mensen zelf schone stroom te produceren. Met onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Gewoon online en zo nauwkeurig, dat we zelfs uw stroomproductie 10 jaar garanderen. 

Zowel Siemens als Sungevity is groot aanjager van duurzame energie. Voor Siemens is het een belangrijk onderdeel van het portfolio: Siemens heeft de ambitie om als eerste grote industriële onderneming ter wereld een neutrale CO2-footprint te hebben. En Sungevity wil niet alleen de Nederlandse huizen, maar de hele wereld voorzien van schone en toegankelijke zonnestroom. Daarnaast heeft Sungevity het B Corporation certificaat en is dus bestempeld als 'beste voor de wereld'. Het is meteen een commitment om ons keihard in te zetten voor een mooie wereld. En daar zijn we stiekem best een beetje trots op.

Meer vragen? Download onze veelgestelde vragen.

Ontdek hoeveel je kan besparen