Voordelige zonne-energie voor E.ON klanten

  • Direct besparen
  • Gratis en vrijblijvend advies
  • 10 jaar garantie op uw stroomproductie

Een zonnesysteem dat aansluit bij uw wensen

De energie die u bij E.ON afneemt is altijd 100% groen. U kunt een deel van deze stroom ook zelf duurzaam opwekken met zonne-energie. E.ON heeft een betrouwbare zonnepanelenpartner voor u geselecteerd: Sungevity. 

Zij staan voor zekerheid en service. Zoals u ook gewend bent bij E.ON. Zo kunt u vertrouwd en vrijblijvend advies krijgen over de mogelijkheden voor uw woning.

Uw voordelen

540 Direct besparen

Met 10 panelen bespaart u gemiddeld meer dan € 540,- per jaar, dat is een terugverdientijd van zo’n 8 jaar.

10 jaar Sunsure opbrengstgarantie

10 jaar lang garantie op de opbrengst van uw zonnesysteem met de unieke SunSure garantie.

Btw Service

Wij kunnen u helpen met de beschikbare btw-teruggave. Zo kunt u de inbegrepen 21% btw terugkrijgen.

Al in drie simpele stappen zonnestroom

Wij ontwerpen
1

Wij ontwerpen

Onze ontwerpers maken drie ontwerpen voor je dak. Jij hoeft alleen te kiezen welk alles-in-één systeem het best past bij jouw situatie.
Wij installeren
2

Wij installeren

Jouw taak zit erop, maar wij gaan nog even door. Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat je lokale Sungevity installateur het systeem monteert.
Jij geniet
3

Jij geniet

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel je produceert én bespaart. Ook wij monitoren je productie. Is deze lager dan vooraf berekend? Dan betalen wij het verschil terug.

Klant aan het woord

Eon
“Ik ben heel tevreden. Na het adviesgesprek kwam er een ontwerp op tafel dat me erg aansprak. Bovendien werd mijn onzekerheid over de investering al snel weggenomen door de SunSure garantie. Er werd netjes, snel en volgens plan gewerkt. Ik ben heel tevreden over de werkwijze en de installatie.”
Henk Spoelstra uit Vught heeft gekozen voor zonne-energie via E.ON & Sungevity

U beslist, wij doen het werk

Onze partner Sungevity doet er alles aan om de overstap naar zonne-energie makkelijk te maken. Gewoon online, zonder tijdrovende bezoeken en op een moment dat u goed uitkomt. Zij bieden een totaalpakket zonder bijkomende kosten. En regelen alles voor u. Van het ontwerp tot dagelijkse monitoring en service tijdens de hele levensduur van uw zonnesysteem.

Bekijk hoe het werkt (3:57 min)

Ontdek wat jij kunt besparen

Vul je gegevens in en een van onze adviseurs neemt z.s.m. contact met je op voor het advies.

Bij het aanvragen van het advies gaat u er mee akkoord dat, indien u klant bent van E.ON, uw contact- en gebruiksgegevens gedeeld zullen worden met Sungevity om een nog nauwkeuriger advies te kunnen geven. De gegevens worden enkel voor dit doeleinde gebruikt door Sungevity.