Speciale regeling voor de inwoners van Katwijk

Dankzij de Duurzaamheidslening in de gemeente Katwijk kun je zónder zelf vooraf te investeren, zonnepanelen op je dak laten plaatsen.

Je profiteert tegelijkertijd van alle voordelen als eigenaar van een zonnesysteem:

  • Bespaar honderden euro's op je energierekening
  • Ontvang 21% btw over je aankoopbedrag terug
  • Draag je steentje bij aan een schonere wereld

In 4 simpele stappen een Duurzaamheidslening aanvragen:

Besparen met zonnepanelen zónder je eigen spaargeld aan te raken.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een Duurzaamheidslening en hoeveel je gaat besparen met zonnepanelen? Vraag dan een offerte aan inclusief dakontwerp en zeer nauwkeurige rendementsberekening. Deze offerte heb je uiteindelijk nodig om in te dienen bij jouw gemeente.

Onze zonne-experts staan klaar om je te begeleiden tijdens het gehele proces. Heb je vragen? Stel ze gerust!

Vraag offerte aan

Image Ipad

Waarom is er een Duurzaamheidslening in Katwijk?

De gemeente van Katwijk werkt hard aan haar doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Daarom geldt nu de Duurzaamheidslening. Dit betekent dat jij als inwoner van Katwijk kunt profiteren van een speciale regeling tegen zeer gunstige tarieven.

De Duurzaamheidslening kan om vele redenen uitkomst bieden om zonnepanelen te nemen. Misschien wil je je spaargeld namelijk voor iets anders dan zonnepanelen bewaren, of wil je je keuken eerst renoveren. Het is nu mogelijk om zonnepanelen te nemen zónder je eigen spaargeld aan te raken.Als je meer wil weten over deze speciale regeling in jouw gemeente, kun je er alles over lezen via de website van SVn.

Sungevity Powering Your Lives With Sunshine 134Kb

Een zonnesysteem dat bij je past


Zonnestroom is zo opgewekt met Sungevity. Dankzij onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Eenvoudig online en zo nauwkeurig, dat we zelfs je stroomproductie 10 jaar garanderen. Wij regelen alles voor je. Van het ontwerp tot de service tijdens de hele levensduur van je zonnesysteem. Zo heb je nergens omkijken naar. Waar je wél elk moment van de dag naar kunt kijken? Je energieverbruik. In één oogopslag zie je online hoeveel je opwekt en verbruikt. Handig!

Lees hier alles over zonnepanelen

Verschillende Soorten Zonnepanelen

Als je een aanvraag doet voor de Duurzaamheidslening, zijn er drie instanties die jou helpen:

  1. Sungevity. Wij sturen je een offerte voor zonnepanelen en installeren het systeem op je dak.
  2. Gemeente Katwijk. Daar stuur je je zonnepanelen offerte naartoe. Zij beoordelen of er nog budget beschikbaar is en of je aan de voorwaarden voldoet.
  3. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Dit is de partij die toetst of de aanvrager van de lening kredietwaardig is. Het SVn besluit of de aanvraag wordt goedgekeurd. SVn betaalt de offerte van Sungevity en je betaalt aan hen de lening.

Heb je vragen? Neem contact op met het SVn via 088 - 253 94 00 of www.svn.nl