Hé, inwoner van Haarlem!

In jouw gemeente wordt het nog makkelijker om zonnepanelen te nemen. Dankzij de Duurzaamheidslening kun jij, zónder zelf vooraf te investeren, zonnepanelen op je dak laten plaatsen. Je profiteert wel van alle voordelen als eigenaar van een zonnesysteem:

  • Speciale regeling in jouw gemeente
  • Goed voor het milieu én je portemonnee
  • Ontvang als eigenaar 21% btw over je aankoopbedrag terug

Duurzaamheidslening

De gemeente van Haarlem werkt hard aan haar doelstelling om in 2050 energieneutraal te zijn. Daarom laat Haarlem haar inwoners profiteren van de Duurzaamheidslening. Met zonnepanelen draag je bij aan een schoner milieu. En je bespaart flink. De Duurzaamheidslening kan om vele redenen uitkomst bieden om zonnepanelen te nemen. Misschien wil je je spaargeld namelijk voor iets anders dan zonnepanelen bewaren, of wil je je keuken eerst renoveren. Het is nu mogelijk om zonnepanelen te nemen zónder je eigen spaargeld aan te raken.

Haarlem Foto

Voordelen

Een zonnesysteem dat bij je past

Zonnestroom is zo opgewekt met Sungevity. Dankzij onze geavanceerde software maken we betrouwbare ontwerpen en exacte berekeningen. Eenvoudig online en zo nauwkeurig, dat we zelfs je stroomproductie 10 jaar garanderen. Wij regelen alles voor je. Van het ontwerp tot de service tijdens de hele levensduur van je zonnesysteem. Zo heb je nergens omkijken naar. Waar je wél elk moment van de dag naar kunt kijken? Je energieverbruik. In één oogopslag zie je online hoeveel je opwekt en verbruikt. Handig!

Lees hier alles over zonnepanelen

Verschillende Soorten Zonnepanelen

Speciale regeling in jouw gemeente

Om inwoners te helpen met verduurzamen, biedt de gemeente Haarlem een speciale regeling aan, genaamd de Duurzaamheidslening. De Duurzaamheidslening is een manier om zonnepanelen te financieren. Als je meer wil weten over deze speciale regeling in jouw gemeente, kun je er alles over lezen via de website van SVn.

Sungevity Powering Your Lives With Sunshine 8 2 2

Als je een aanvraag doet voor de Duurzaamheidslening, zijn er drie instanties die jou helpen:

  1. Sungevity. Wij sturen je een offerte voor zonnepanelen en installeren het systeem op je dak.
  2. Gemeente Haarlem. Daar stuur je je offerte naartoe. Zij beoordelen of er nog budget beschikbaar is en of je aan de voorwaarden voldoet.
  3. Het Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn). Dit is de partij die toetst of de aanvrager van de lening kredietwaardig is. Het SVn besluit of de aanvraag wordt goedgekeurd. SVn betaalt de offerte van Sungevity en je betaalt aan hen de lening.

Heb je vragen? Neem contact op met het SVn via 088 - 253 94 00 of www.svn.nl

Stappenplan

1.) Vraag een zonnepanelenadvies aan via onderstaande button

2.) Sungevity maakt een maatwerk offerte voor jou. Deze stuur je op naar gemeente Haarlem. De gemeente beoordeelt of jouw aanvraag binnen de voorwaarden past om de Duurzaamheidslening aan te vragen.

3.) De gemeente stuurt jou een toewijzingsbrief op. Je doet met deze toewijzingsbrief online een aanvraag voor de Duurzaamheidslening op de website van SVn.

5.) Als alles is goedgekeurd, ontvang je binnen 6 weken een akkoord en een factuur die je naar Sungevity kan opsturen. Laat het besparen maar beginnen!

Ik wil gratis advies

Sungevity Powering Your Lives With Sunshine 3